Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gratulacje Zostalas wybrana Darmowa paczka powitalna z prezentem dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dostalam takiego sms: Gratulacje! Zostalas wybrana! Darmowa paczka powitalna z prezentem dla Ciebie! Czekaj na niespodzianke. Czy ktos wie co to za paczka? I skad? Nic nie zamawialam wiec troche mnie to dziwi. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, też otrzymałam taką wiadomość. Do głowy mi nie przychodzi gdzie sie mogłam zarejestrować... No cóż w takim razie czekam...

Gość gość
Też to dzisiaj dostałam.

Gość gość
hehe :) Ja rejestrowalam sie na stronach z darmowymi probkami dla niemowlat wiec moze to oni cos kombinuja :P

Gość gość
I ja dostałam taka wiadomość. A już myślałam se czegoś sie tu dowiem

Gość gość
A z jakiego numeru dostałyście kobietki tego sms-a. Bo ja też dostałam i nic nie zamiawiałam ani w nic nie grałam :-)

Gość gość
Ja dostalam z tego numeru: 518383999

Gość gość
ja z 518402758

Gość gość
Wyczytalam gdzies ze paczke przywozi kurier i trzeba za nia zaplacic... I ze to jacys naciagacze wysylaja. Ciekawe...

Gość pssstpssst
Też dziś dostałam takiego smsa, numer: 663036907, udało mi się połączyć tylko z pocztą głosową...

Gość gość
Ja z 664 354 793. Mi się wydaje ze to wcale nie prawda i ktoś chce nas zrobić w przysłowiowe jajo :)

Gość gość
ja też dostałam dziś o 17 takiego sms z nr tel: 539098588 Czy do kogoś już dotarł ten rzekomy kurier? Coś więcej wiadomo na ten temat?

Gość gość
Witajcie! NO właśnie, i ja dostałam takiego sms-a " Gratulacje! Zostalas wybrana! Darmowa paczka powitalna z prezentem dla Ciebie! Czekaj na nasz telefon! z numeru: 539098588 !!!! NICZEGO NIE ZAMAWIAŁAM !!!! TO MI ŚMIERDZI !!!!!

Gość lisiowa
Gratulacje! Zostalas wybrana! Darmowa paczka powitalna z prezentem dla Ciebie! Czekaj na niespodzianke. też dostałam sms aż nawet dwa. jestem ciekawa co to jest. pamiętajcie nie dzwońcie pod ten numer mogą oznaczać wysokie koszty za rozmowę czy połączenie :) pozdrawiam

Gość olszyn
Witam, ja również dosałam dziś coś ok 18 takiego smsa, jakby któraś pani Odebrała tą paczke, to prosimy napisac o co wogóle chodzi ;) Pozdrawiam

Gość pssstpssst
Czy wszystkie zainteresowane osoby mają może małe dzieci i dostawały w szpitalu różowe/niebieskie teczki?

Gość gość
ja dostalam takiego rano

Gość gość
Ja rodzilam pol roku temu i wypelnialam w szpitalu jakies ankiety itp. Dostalam rozowa i niebieska teczke. Do tego zamawialam przez internet probki dla dziecka m.in. z Bebiklubu, Johnsona, Hippa, Bebilona i BoboVity.

Gość gość
Ja mam dziecko 10 miesięcy.

Gość lisiowa
tak dwie paczki dostaliśmy. różowa i niebieska :) mam synka 4miesiące :) może jesteśmy szczęściarami i coś tam wygraliśmy :)

Gość lisiowa
tak dwie paczki dostaliśmy. różowa i niebieska :) mam synka 4miesiące :) może jesteśmy szczęściarami i coś tam wygraliśmy :)

Oni przekazują różnym śmieciowym firmom numery tel., więc podejrzewam, że to kolejna taka rzecz, wiele razy dzwonił ktoś do mnie, że wygrałam np. chemię niemiecką, muszę tylko zapłacić za przesyłkę. Zobaczymy, co wyjdzie z tego, może dostaniemy przeogromny prezent dla dziecka xD

Gość gość
też dostałam taką wiadomość dzisiaj, mam dziecko, które ma prawie rok.

Gość gość
no własnie liczą na takich idiotów, co zamiast to od razu wyrzucić w diabły, ładą się, że ktoś da im coś darmo, ŻENADA TOATLNA

Gość gość
no własnie liczą na takich idiotów, co zamiast to od razu wyrzucić w diabły, ładą się, że ktoś da im coś darmo, ŻENADA TOTATLNA

Gość gość
głupków nie sieją...

Gość gość
głupków nie sieją...

Gość lisiowa
dużo paczek dostałam już. dla niemowlaka. próbki itp. idiota nie jestem. i nie jest to żenujące ! tu nie chodzi o wielkie paczki bo fakt nikt za darmo nic mam nie da. ale symboliczne próbki znanych firm.

Gość mamuśka123
witam także dostałam takiego smsa ok. godz.19 i zastanawiam się co o może być brałam udział w wielu konkursach dziecko mam ,ma 13 miesięcy

Gość Karlen
hej ja tez otrzymałam takiego smsa z numeru 781211532 dzis o 20:36 i tez mam male dziecko :)