Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana zachowania faceta

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam taki problem z moim facetem. Jestesmy ze soba 3 lata. Przez ten czas zmienil sie zupelnie! nie chodzi mi to do konca o to jak mnie traktuje,ale o jego osobowosc. Kiedys byl bardzo kulturalny,pomyslowy,wesoly, mily, niesmialy taki troche oniesmielony kobietami (mial 23 lata).bardzo mnie zaurczyl ta swoja skromnoscia i tym jak delikatnie o mnie zabiegal. Dzis jest chamski, ironiczny, zlosliwy, wszyscy go wkurzaja, stal sie bardzo wulgarny i zawsze musi postawic na swoim. slowa przepraszam nie zna!mam wrazenie,ze to przez kolegow,ale nie wiem tez czy to nie jest proba zerwania z jego starym "ja".tak jakby chcial udowodnic wszystkim,ze nie jest jakims lamusem z ktorego smiali sie w licuem tylko prawdziwym facetem. starsznie podnieca sie faktem,ze a to zna jakis tam barmanow,a to jakis dj-ow. na imprezach po prostu pajacuje zeby tylko byc w centrum uwagi. wydziera sie,pije na sile i gada jakies bzdety. nie wiem czy jest sens byc z nim dalej. Kocham go,ale bardzo tesknie za tym starym nim. czy wasi faceci tez sie zmienili podczas zwiazku?

Gość gość
zawsze taki był tylko ty nie chciałaś tego widzieć!

Gość gość Bełkot
kto z kim przystaje takim się staje, niech zmieni środowisko 🖐️

Gość gość
no wlasnie nie byl taki.nawet jego wyglad sie zmienil. teraz to typowy hipsterek. ciuszki z h&m,broda,zaczes,a kiedys rockowy styl arafatka i glany. mimo tego,ze teraz jest bardzo atrakcyjny to wolalam tamtego.

Gość gość
nie lubie takich typkow, ja bym go zostawila. Zresztą myślę, że on i tak by cie zostawil za jakis czas.

Gość gość
Dorósł, proste

Gość gość
no wlasnie dojrzalszy byl wtedy :(. bardziej odpowiedzialny,ale coz chyba to prawda. moze to jest pradziwy on. w koncu wylazl ze skorupy i przestal sie wstydzic. i jak ktos napisal pewni i tak mnie kiedys zostawi.nie raz juz mialam podejrzenia i nie raz mi mowi,ze taka nudziarka jestem.ech dzieki

Gość gość
Dorósł nie dojrzał

Gość gość
Bardzo slaby, niestabilny, zakompleksiony czlowiek a Ty pewnie jestes fajna babka twardo stapajaca po ziemi. :) Tacy ludzie jak on najczesciej wlaza cale zycie innym w d**e albo budza sie z reka w nocniku.

Gość 123bezradna123
Eh u mnie też się chłopak zmienił.. Jesteśmy razem 11miesięcy a on stał się agresywny,chamski..

Gość gość
bezradna a moze on nie tyle sie zmienil co zdjal maske?