Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Monia jakas Ty głupiutka

Polecane posty

Gość gość
długo byliście razem?

Gość gość
No troszke było ponad dwa lata :) z małą przerwą za jej sprawą :P

Gość gość
No troszke zleciało będzie ponad dwa lata z małą przerwą oczywiście za jej sprawą :P

Gość gość
A myślałem że nie napisałem :)

Gość gość
ale jeszcze jesteście?

Gość gość
No już nie :) całe szczęście

Gość gość Banał
jesteś optymistycznie nastawiony do życia, to bardzo dobrze. Cieszysz się, że nie jesteście już razem, pewnie rozumiesz powody. Ja już nie wnikam. W twoim wieku chłopaku całe życie stoi przed Tobą otworem. Nie marnuj go na rozpamiętywanie co było. Wyciągnąłeś wnioski i to się liczy. Jeżeli zależy ci na udowodnieniu jej, jak bardzo jesteś wartościowym człowiekiem i jak ona się myliła podejmując tę czy inną decyzję, to popełniasz błąd - NIE PONIŻAJ SIĘ. Nie patrz w tył tylko w przód. Jestem przekonany, że jak jeszcze nie ma nikogo nowego w twoim życiu, to wkrótce się pojawi. Jesteś optymistą i takim pozostań. Tego ci życzę, pozdrawiam i powodzenia 🖐️

Gość gość
Ciesze się bo już dość się nasmuciłem :) W życiu nie mam nikogo ale teraz wiem że będe dobierał towarzystwo zgoddnie z tym co mi pasuje nie będąc pod presją innych. Całe życie się oglądałęm na innych teraz zacząłem żyć swoim życiem :) W to że znajdzie się ktoś wierze całym sobą nie naciskam nie szukam bo właśnie chocdzi o to że ma się znaleść:) A co do poniżania się chciałem udowodnić coś innego nie to że straciła kogoś jedynego w życiu który był bliski a to że jest zaślepiona czymś co wydaje jej się być normalnym a nadaje się to raczej do leczenia :P

Gość gość
Bardziej głupiutka niż myślałem :) Przez 7 lat 5 facetów nawet tygodnia nie była singielka :P

Gość gość
no,no nie marnuje czasu,widocznie byłes palantem delikatnie mówiąc,albo nieudacznikiem zyciowym,wiec nie dziwie sie ze ma kogoś,tzn.nie jest taka głupiutka haha

Gość gość
Jest jest :) Nieudacznikiem życiowym jest ona niestety ma jedna zalete jak się pomaluje podoba się facetom :)