Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roundxx

Co zrobic nie mam czasu na obiad

Polecane posty

Gość roundxx

Mój typowy dzień wygląda tak, o 6:30 jem śniadanie jakieś kanapki albo jogurt z musli albo jeszcze coś innego. Od 8 do 15:30 albo 14:25 lub 13:25 jestem na uczelni, zależy od dnia. Po uczelni ide na zajęcia kardo / wytrzymałościowe coś w stylu Chodakowskiej (jak kończe o 15:30 to wtedy nie ide) idąc na zajęcia pije w drodze coca cole zero żeby być zbytnio zmęczoną, jestem na zajęciach do 15:25 / 16:30 jak wróce do domu to musze sie pouczyć żeby być na bieżąco, zajmuje mi to ok. pół godziny no i jest 17:30 a o 17:30 tak średnio wypada na noc jeść obiad więc jem jogurt naturalny i zjem jakieś warzywka i tyle. A problem jest taki że zaczęłam chudnąć i to dosyć sporo, nie mam problemów z wagą więc nie uważam że na dłuższą mete taki tryb życia będzie korzystny. Można czymś zastąpić obiad? ale żeby to nie było nic co takiego że trzeba czekać np godzine przed ćwiczeniami

Gość cytujący klasyka gość
Jak one się na te studia dostają, jak one tak ciężko myślą.

Gość gość
Cytuję Twoje słowa : " idąc na zajęcia pije w drodze coca cole zero żeby być zbytnio zmęczoną" ? Czemu zależy Ci na zmęczeniu? :D Takich zdań bez sensu masz dużo. Takie durnoty wypisujesz, że szkoda gadać. Studia Cię przerosły? Czy z obiadem czy bez jesteś pogmatwana. Może kochasz bez wzajemności, tylko ten stan by tłumaczył chaos twego pisania.

Gość kryspina31
Jak nie mam czasu an obiad to po prostu staraj się zrobić coś szybkiego! Niektóre obiady można nawet w 20 min raz dwa zrobić :) Ja przy trójce dzieci też nieraz nie mam na nic czasu. Zaglądaj na ten serwis https://www.maxkuchnie.pl/przepisy/pomysl-na-obiad/ . Wrzucają tam często szybkie i łatwe w przygotowaniu przepisy na obiad :)

Gość gość
gość 2014.01.09 A ty co proawdzisz analize pisma???jak nie masz nic do powiedzenia to milcz daj ludziom zyc własnym zyciem,a nie interpretujesz i oceniasz,nie jestes nauczycielka w szkole