Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wypaleniu nadżerki pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
wypalanie nie było konieczne na bank,alternatywą dla wypalania jest wymrażanie powiem tak,wymrażanie jest jeśli można tak to ująć,o wiele przyjemniejsze niż samo wziernikowanie,ja miałam wymrażaną nadżerkę i wyobraź sobie nadgarstki po wewnętrznej stronie,alergia powodowała u mnie na dłoniach i nadgarstkach krosty zamieniające się w twarde grudki wyglądało to okropnie po odkryciu co tą alergię powodowało i leczeniu,grudy zostały więc dermatolog mi to wymroził więc wiem jak to się goi jak to działa,po zetknięciu się skóry z tym azotem robi się ona biała jak byś kredą się pobrudziła,po chwili delikatnie czerwienieje i robi się przeźroczysty bąbel jak po pokrzywie pod spodem zbiera się płyn(jak woda) ale się nie przebija,w tym bąblu rana się goi dosłownie parę dni i tworzy jakby nowy zdrowy naskórek który"wypycha otoczkę bąbla(jak przy odcisku na stopie) i nawet śladu nie ma ani blizny i skóra jak u dziecka,to teraz pomyśl jak by to wyglądało gdyby to było wypalone...i ten konował ci to zrobił,bo mu się uczyć nie chce,dokształcać i stosować nowych metod( choć ta "nowa"stosowana jest od co najmniej 16lat.)

Gość gość
zmień lekarza dziewczyno

Gość gość
są przecież lekarze którzy nie przyjmują prywatnie skończ z prywaciadurą idz do przychodni

Gość gość
Właśnie u nas w przychodni lekarz przyjmuje tylko prywatnie , wcześniej przyjmował na fundusz ale niestety nie udało Mu się wygrac przetargu

Gość gość
i co zadziałałaś coś idziesz do innego lekarza?

Gość gość
Nie było Mojego lekarza;/ krzyż coraz bardziej boli całymi dniami mogę dopiero w poniedziałek iśc boję się że to coś poważnego :(

Gość gość
ja tez mialam wypalana nadzerke nie mozna bylo zamrozic bo potrzebny byl material do badania a mrozenie niszczy wszystko. To bylo w czerwcu troche sie balam bo sie naczytalam ze sie nie goi albo ze pozniej dlugo plamily i w ostatecznosci trzeba bylo macice usuwac. Mi na szczescie wszystko sie ladnie pogoilo nic nie bolalo bo robilam na fundusz pod narkoza wiec teraz sie zastanow czy warto ladowac kase takiemu lekarzowi zamiast korzystac z tego co ci sie nalezy czyli ubezpieczenia

Gość gość
jedź kobieto wieczorem na pogotowie. Czekasz z tym tak długo,bo celowo chcesz stracić np.macicę,płodność czy jak?!

Gość gość
Nie, nie chcę stracić macicy .

Gość gość
Mam dopiero 23 lata i nie mam zamiaru być bez narządów.

Gość gość
Dzwoniłam do innego lekarza by zapytac jaka jest jego opinia na ten temat ten twierdzi że to całkiem normalne i nie ma objaw do niepokoju .