Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscymajamambe

dieta MŻ I cwiczenia z Chodakowska kto ze mna

Polecane posty

Gość Migotka_24
wszyscymajamambe w tym problem że ja o zgrozo nie na widzę kaszy gryczanej:( ale dziękuje za udostępnione informacje:) od jutra zaczynam walkę sama ze sobą bo najgrozniejszym przecwnikiem nie sa kilogramy tylko JA:)

Gość Sorenti
Jak ja czytam te wasze farmazony, co i ile zjecie w danym dniu, jakie ćwiczenia z Ewą Chodakowską będziecie wyczyniać, a w weekend to małe odstępstwa od diety, a na oczyszczenie najlepsza kasza jaglana....matkooo. Po prostu idźcie z tego forum i weźcie się za swoje wielkie dooopy. tak teraz możecie sobie pisać do następnego roku czego wy nie zrobicie w kierunku zrzucenia tych waszych zbędnych kilogramów, a efektu i tak nie widać. Mniej żreć i ruszać się, to podstawa. możecie teraz ujadać za moje słowa, ale taka jest prawda, a wy się jej boicie :-)

Gość Migotka_24
sorenti powiem krótko i dobitnie zaberaj z tego wątku swoją d**ę!!! nie masz się na kim wyżyć to wypad do lasu wykrzycz się i moze c**przejdzie!! a chwile obecną nie zyczę sobie abys zaśmiecał swoimi durnymi słowami to forum!!!!!

Gość wszyscymajamambe
Dokladnie. Ale w kazdym temacie znajdzie sie ktos, to musi dowalac wszystkim... po pierwsze, to nasza sprawa jak sie odchudzamy, po drugie o odstepstwach od diety nie mowia wszyscy, ja np nie mam zamiaru zrobic odstepstw.Wiec wypad z forum wszystkim wielce wyuczonym, ktore krytykuja...a moze i mamy wielkie dooopy jak to okreslilas, ale nie wstydzimy sie o tym pisaci z tym walczyc:-)

Gość wszyscymajamambe
I my nie tylko piszemy, ale i DZIALAMY!!!!

Gość stokrotka2610
wszyscymajamambe witam od jutra zaczyna i ja czy mogę się przyłączyć , pozdrawiam

Gość wszyscymajamambe
Stokrotka2610 witamy cie z calego serca:-) na poczatek tak jak wszyscy napisz moze twoj wzrost, wage i tak jak wszystkie ile ''miesni'' chcesz zrzucic:-)

witam mam 165 waga 85kg chciała bym przynajmniej 2okg schudnąć do lipca myślę że mi się uda. a może podpowiecie jaką dietę stosujecie

Gość wszyscymajamambe
Stokrotka2610 praktycznie rzecz biorac jestesmy w takiej samej sytuacji przy tym samym wzroscie :D a wiec ja stosuje diete MZ jem 5skromnych posilkow dziennie, wywliminowalam slodycze i np slonecznik, ogolnie takie tluste rzeczy ida w odstawke. I podstawowa zasada: cwiczenia!!!!! N ja juz od njedzieli jestem na MZ, i od wczoraj budzi mnje moj zoladek przed 9 tak jak zwykle jem sniadania.:-)

Gość Aneczka78a
przyłączam się do was! w sumie byłam już u dietetyka. pytałam go o suplementy z rankingu tiny.pl/qft7p i mówił, że ten pierwszy z powodzeniem mogę dołączyć do diety, którą mi rozpisał i ćwiczeń z Chodakowską

Gość wszyscymajamambe
I przepraszam za bledy, chyba talet mi szwankuje:-)

Gość wszyscymajamambe
Witam Aneczka78a! :) super ze chcesz z nami sie starac:-) nie boisz sie brac jakichs suplementow wspomagajacych?? Ja bralam ich tyle i zawsze byl efekt jojo;)

wszyscymajamambe a co jadasz jakieś specjalne dania szykujesz czy to co zawsze tylko w mniejszych ilościach , ja stosowałam kiedyś suplementy ale nic nie dały

Gość wszyscymajamambe
Dlatego mowie, suplementy to strata pieniedzy, a ja nie gotuje sobie jakis dan light, po prostu jem wiecej warzyw, owocow, jem malo a regularnie i naprawde czuje sie super:-) zrezygnowalam tylko ze slodyczy, smazonego, ograniczam skrobie i biale pieczywo. I uzywam duzo ziol, ale to jak zawsze. Tak to jem to co inni. Ale nie smarze miesa tylko gotuje. A moj sposob na oszukanie samej siebie:-) zawsze jem na malych talezykach. Wtedy mam wrazenie ze jem bardzo duzo, jem pomalu i nawet nie zjadam wszystkiego:-)

Gość wszyscymajamambe
Nie mialam czasu zeby zjesc II sniadanie. I powiem wam ze czuje taki glod ze to poezja :D do 13:00:-)

Gość wszyscymajamambe
I jak wam dzien mija??:-)

Gość wszyscymajamambe
Widze, ze momentalnie nie ma nikogo kto moze sie pochwalic swoim dazeniem do ladniejszej figury. Dzis jest 6 dzien mojej diety a 3 dzien cwiczen, ktore bede wykonywala dzisiaj wieczorem i co wam powkem??? Z 83,7 spadlam do 81,8!!!!! W 6 dni!!! Jestem w szoku! I to jeszcze w zimowym sweterku i spodniach, wiec jakies 0,3 z wagi mozna odjac ale ja odejmwac nie bede:-) :-) :-) teraz jestem pewna ze cwiczenia i odpowiednia dieta sa w stanie podolac. Zadaniu zrzucenia 20 kg do lipca:-) dziewczyny ruszac sie:-) :-)

Gość wszyscymajamambe
Nie mowcie mi tylko ze juz sie poddalyscie!!!!!

Gość Migotka_24
Wszyscymajamambe ja się nie poddalam! nie bylo mnie troszkę bo miałam intensywny weekend a teraz mam wyrzuty sumienia:(wyczytałam w necie o diecie kefirowej wiem ze to głupota ale tonący brzytwy sie chwyta:) no woda super z Ciebie zeszła powodzenia z reszta kilogramów:)

Gość wszyscymajamambe
Ja nie bede juz stosowala innych diet, bo juz przeszlam przez wszystko. Teraz w weekend nie jadlam tak regularnie jak zawsze i odczuwam to wielce. Woda, nie woda wazne ze moj partner cos dostrzegl :) Migotka_24 jezeli chcesz mozesz sprobowac tej diety... oby byla skuteczna. Ja pije duzo zielonej herbaty:)

Gość fionka22
Hej dziewczyny, chętnie się do Was przyłącze jeżeli można. Od nowego roku postanowilam przejść na dietę mż i jak na razie jest super czuje się lżej i przez te 2 tygodnie spadło mi 3 kilogramy. Mam 171cm wzrostu i wage obecną 77kg, dwa tygodnie temu było 80kg. Jestem 10 miesięcy po porodzie i w sumie teraz waże tyle co przed ciążą ale został mi troche odstający brzuszek i niezbyt fajne oponki, na wiosne fajnie by było ich nie mieć :-) największy problem miała bym jednak z ćwiczeniami bo mój brzdąc nie za bardzo mi na to pozwala ale jak czytam o efektach ćwiczeń to jestem pod wrażeniem.

Gość wszyscymajamambe
Pewnie ze mozesz sie przylaczyc, witamy:) rozumiem, masz dziecko, ale np ewa chodakowska ma na YT 6 minutowki. Dasz rade:)

Gość patty smith
heh ale macie problemy. Ile czasu trzeba żyć żeby przejśc wszystkie diety? Książka, może muzeum, jakaś wystawa. Jesteście płytkie jak nora kreta.

Gość fionka22
to zaraz sprawdze może znajde te 6 minutówki, tyle bym zdąrzyła bo taki killer czy skalpel to za długi. Ja bym chciała bardzo zrzucić tak z 10kg była bym naprawdę szczęśliwa. A moja dieta wygląda tak 8-9 śniadanie serek wiejski lub maślanka z owocem lub 1 kromka ciemnego chleba z serkiem białym 11 owoc 14 obiad np. dziś ryba na parze i kalafior z wody, a tak to gotowany lub pieczony filet drobiowy i do tego 2 szklanki warzyw surowych lub gotowanych lub makaron pełnoziarnisty z warzywami lub zupka niebielona i jakieś chude mięsko jako wkładka 16-16.30 szklanka jogurtu naturalnego lub kilka plastrów wędliny i jakiś pomidor 18.30-19 kolacja dziś będzie tuńczyk w puszce i szklanka soku pomidorowego, albo szklanka maślanki, albo gotowane udko i warzywko do tego zero słodyczy i cukru mało soli i min 2 litry wody dziennie, rano po wstaniu szklanka wody z cytryną Moja koleżanka tak kiedyś jadła bo zaleciła jej to dietetyk i bardzo schudła.

Gość wszyscymajamambe
Fíonka 22 a ta kolacja to nie za pozno? Ja z 83.7 spadlam do 81.4 :D na 1 stronie opisalam moja diete. Na sniadanie jadam blonnik z jogurtem. Super sprawa bo potem jestem bardzo syta :D i duzo zielonej herbaty.

Gość fionka22
kolacja rzeczywiście mogłaby być wcześniej ale dla mnie góra o 18 bo zanim się położę spać to troche czasu jeszcze mija i chyba bym poszła podjadać do lodówki z głodu po wcześnie zjedzonej kolacji :-)

Gość wszyscymajamambe
Hehe. Tez mialam ten bol. Ja jem kolacje o 17. To moj 8 dzien zmagan i powiem ze juz glodu wogole nie czuje i jest super:) gdybym tak chudla 1,5 kg na tydzien bylabym w siodmym niebie *_*

Gość wszyscymajamambe
A oprocz fionki 22, Migotki_24 i mnie jest tu ktos jeszcze??

Gość bezaa
Cześć wszystkim 🖐️ Za tydzień minie rok jak udało mi się rzucić palenie :) Teraz czas schudnąć.I to sporo. Odkąd pamiętam mam skoki wagowe,tyje i chudne na przemian.A przynajmniej tak było.Teraz od dłuższego czasu jedynie tyłam i dobiłam do około 95 kg przy 170 cm wzrostu:( Klapki z oczu opadły i jestem przerażona tym co z sobą zrobiłam. Ale wierze,że skoro udało mi się z rzuceniem palenia to uda się ze zgubieniem zbędnych kg. Nie wytyczam sobie żadnych ram czasowych,nie biorę pod uwagę żadnych diet,planuje zmienić pare rzeczy,jeść mniej a częściej i dużo ćwiczyć. Przede wszystkim czeka mnie ciężka nauka jedzenia śniadań(nie jadam śniadań od dziecka) i spokojne wdrażanie coraz większej dawki ruchu.Coby od razu się nie przetrenowac i nie zniechęcić.A poza tym po rzuceniu fajek pojawiły się u mnie dość silne duszności,które atakują co jakiś czas i one też mogą być utrudnieniem. Ale myśle,że pomału wszystko się uda. Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swego grona:)

Gość bezaa
Uff...śniadanie wciśnięte.Momentami myślałam,że zwymiotuje. No sam widok jedzenia z rana mnie odrzuca:( Dałam rade zjeść pół ciemnej bułki z masłem i wędlina.No i kawa z mlekiem i cukrem.