Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w zajętym chirurgu

Polecane posty

Gość gość
a jakiś pomysł na dentyste :(

Gość gość
pielęgniarko, ile masz lat i ile lat ma twój doktorek?

Gość Nataliiii22
Dziewczyny tyle się czyta o tym itp rada jest taka że na mężczyzn działa efekt zaskoczenia jakiś mały gest coś co pozostanie w jego pamięci nie dosyt który będzie chciał wypełnić

Gość gość
Ja p******ę nie wierzę jak czytam te wpisy. Jak można komuś doradzać żeby ten ktoś odbił komuś dziewczynę, chłopaka, narzeczonego, męża i tak dalej. Paranoja co się z dzisiejszymi ludźmi dzieje, zero moralności zero zasad, jedno wielkie k******o.

Gość gość
dzi ko, sz mato ,kurfo nie bierz sie za zajetych

Gość gość
Ja mam 36 on 30

Gość gość
ja tam nie mam problemu z podrywem bo faceci sami lgną do mnie jak pszczółki do miodku :-)

Gość Nataliiii22
a co w tym takiego dziwnego... świat się ze szmacił i przetrwają najsilniejśi.. także alleluja i podbij jego serce

Gość gość
d*****a

Gość gość
Dzisiaj takie triki są na porządku dziennym nie ma co się dziwić ...każdy każdego krzywdzi tak więc to norma

Gość gość
jestes zwykla kurfą

Gość gość
Dzisiaj takie triki są na porządku dziennym nie ma co się dziwić ...każdy każdego krzywdzi tak więc to norma

Gość gość
hehe najlepiej niech poczeka, aż będzie przechodził, to się zaczai i wypnie du​psko z zaskoczenia DAj sobie durna babo spokój. Facet na poziomie szuka podobnej kobiety, a takie jak ty to może tylko pukać na nocnych dyżurach. Przez wiele lat pracy w służbie zdrowia znałam tylko jeden przypadek małżeństwa lekarza z pielegniarką. I drugi lekarza z Połozną. Ale to były kobiety Z KLASĄ .

Gość gość
ciekawe czy wszystkie pielegniarki to kurfy, jestes strasznie pusta autorko, z kad wiesz ze on na ciebie poleci, no moze jak go uwiedziesz to cie z laski przeleci, ale napewno nie bedzie chcial takiej kurfy na staly zwiazek

Gość gość
Ona nawet związana z.medycyną nie jest. Jest radcą prawnym. A lekarz szuka kobiety z która b.ędzie mógł rozmawiać

Gość gość
ciekawe czy wszystkie pielegniarki to kurfy, jestes strasznie pusta autorko, z kad wiesz ze on na ciebie poleci, no moze jak go uwiedziesz to cie z laski przeleci, ale napewno nie bedzie chcial takiej kurfy na staly zwiazek

Gość gość
a kim z zawodu jest ta jego dziunia?

Gość gość
z prawniczką tez może porozmawiać. Raczej nie będzie miał ochoty na wałkowanie w domu przypadków chorobowych, które wałkuje w pracy.

Gość gość
dajcie dziewczynie spokój zakochała się i ma prawo powiedzieć co czuje a chirurga nie znamy i nie wiemy jaki jest może już te swoją panienkę ze sto razy zdradził

Gość gość
autorko podaj więcej szczegółow, opisz tego faceta, opisz siebie, jak wyglądają wasze relacje itp.

Gość gość
Dzisiaj np przyszła do szpitala do tej koleżanki ginekolog. Jadły lancz u nas w szpitalu. Była ubrana : czarne czółenka na obcasach (z 14 cm o tej porze roku ?), czarne dopasowane spodnie, biała bluzka z czarnymi wstawkami i czarna marynarka z 3/4 rękawa. Nie podobało mi się. Później weszła sobie tak normalnie do pokoju dla lekarzy do niego chociaż tam mogą przebywać tylko lekarze.

Gość gość
siostry miłosierdzia się znalazły a pewnie już nie raz w czyimś życiu namąciły

Gość gość
W tym roku będzie miał 30 lat. Pracowity, inteligentny, lubi żartować, lubi motory. Wysoki brunet. Punktualny, jeździ super autem. Ja. Mam 36 lat. Nie mam męża ani dzieci. Jestem niska (160), nie mam idealneh figury lubię pomagać.

Gość gość
z tego co piszesz kobieta jest ubrana prostu elegancko z klasa bez przesady ;)

Gość gość
na siłę nic nie będzie bo do tanga trzeba dwojga ale iskiergka nadzieii jest ;)

Gość gość
kurde jak przeczytałam opis tego kolesia to sama sie podjarałam chociaż w życiu go na oczy nie widziałam :P

Gość gość
ja mam 55lat ichetnie zajelabym sie tym chirurgiem :(

Gość gość
Kobiety śmiało podbijcie serce chirurga

Gość gość
Proszę nie uogólniać, moja mama pielęgniarka, to porządna kobieta, a pracę ma ciężką i b. odpowiedzialną, moja koleżanka też. Autorko, wyobraź sobie, że to Ty jesteś zaręczona, szczęśliwa i bardzo zakochana w swoim narzeczonym, a jakaś kobieta ostrzy sobie na niego zęby i robi co może, żeby Wam przeszkodzić bycie razem, obmawia Cię za plecami itp., jak się na taką wizję zapatrujesz? Powinnaś się odkochać moim zdaniem, zwłaszcza, że z tego, co piszesz wynika, że on jest z nią szczęśliwy, jeśli naprawdę go kochasz, to życz mu tego szczęścia ze swoją wybranką, na tym polega miłość, że życzymy dobrze tej osobie.

Gość gość
Nie wiem czy są szczęśliwi. Wiem, że mieszkają razem. Oczywiście ona cały czas telefon w ręku. Szpan, bo ma telefon za kilka tys.