Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mnie nie lubią nie potrafię się z nimi dogadywać

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię dogadywać się innymi ludźmi, od zawsze postrzegają mnie jak dziwaka. Jestem normalnym kolesiem, mam pasję i hobby, lubię rozmawiać z inteligentnymi ludźmi ale ludzie ogólnie zawsze są do mnie nastawieni wrogo, nie lubią mnie i lubią mi dowalać dogryzać sam nie wiem czemu. Gdzie bym kogoś nie poznał to mimo że jestem bardzo uprzejmy i kulturalny to ludzie mnie nie lubią i zawsze starają się w mniejszym lub większym stopniu poniżyć. Nie jestem przewrażliwiony, po prostu tak mam odkąd pamiętam. Jest tu ktoś kto ma podobnie ?

Gość gość
Ja zawsze miałem odwrotnie i nadal tak mam.

Gość gość
Już cię nie lubię, spadaj

Gość gość
mnie tez ludzie nie lubia. Dopiero po tym jak ktos mnie lepiej pozna to inaczej mnie traktuje. Podobno za malo sie odzywam w towarzystwie.A ja po prostu jak nie mam nic do powiedzenia to nie mowie.

Gość gość
Sytuacja czasem mnie po prostu przerasta. W domu wiadomo rozmawiam z rodzicami rodzeństwem, mam też swoich znajomych z którymi normalnie się widuję i spędzam czas. Mówię po prostu o ludziach nowo poznanych albo takich z którymi widuję się pierwszy raz i mam z nimi styczność przez parę minut. W wszystkich pracach gdzie pracowałem też mnie nie lubili, zawsze każdemu pomagałem starałem się być spoko a zawsze dostawałem po d***e. Nie wiem czy ja mam napisane na czole : ***ajcie mnie za wszystko.

Gość gość
Jestem kobietą i mam tak samo. Na pewno dolega mi introwertyzm przez ekstrawertyków pojmowany jako bycie jakimś dziwnym/odmieńcem. Co jeszcze może ich drażnić? Nie wiem. Może sposób wysławiania się, ubiór (żadna ekstrawagancja, ale też nie gonię za modą)... Jest we mnie coś, co nie przysparza mi zwolenników, gdziekolwiek bym się nie pojawiła. Trochę to przykre, ale już przywykłam, bo przeżyłam to wiele razy.