Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkoGosham

Biale uplawy we wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość milkoGosham

Staramy sie o dziecko, dwa lata temu poronilam w 13 tygodniu ciazy ;/ Dalismy sobie spokoj na jakis czas. Na nowy rok 2013/2014 akurat 30 okres mi sie skonczyl od 25.grudnia do 31 grudnia. I postanowilismy starac sie ponownie od nowego roku. 1 stycznia uprawialismy sex no i we mnie doszedl... (okres mam co 24/23 dni ( co 3 tygodnie)) Robilam test ciazowy w niedziele wyszla kreska pozytywna nie ciemna wyrazna ale jasna i widoczna. Dzwonilam od razu do lekarza no i do lekaza mam dopiero za 3 tygodnie ... i dzisiaj zauwzylam ze mam taka biala lepka wydzieline... w pierwszej ciazy nie mialam az tak wczesniej bialej wydzieliny. Chcialabym porpostu sie dowiedziec czy ktos tak wczesnie mial tak wczesne uplawy...? No bo w koncu to tylko 8 dzien ...tylko tydzien...

Gość milkoGosham
25 grudnia - 30 grudnia*

Gość gość
bardzo szybko wyszedł ten test pozytywny, chyba poczekałabym na dzień spodziewanej miesiączki i powtórzyłabym wtedy test. Ja miałam tą ciążową wydzielina zanim zrobiłam test ale nie wiem czy było to aż tak wcześnie-przecież to ledwie po zapłodnieniu. Zaczęłam wtedy zakładać na noc lactovaginal, bo myślałam że to infekcja-w ogóle czułam się zmęczona i rozbita..

Gość gość
Wiesz co,test szybko wyszedł. Moze to ciaza z poprzedniego cyklu?

Gość gość
Pewnie miałaś wcześniej owulacje i powiem Ci, że u mnie takie upławy występują zaraz po ovu jeśli akuratnie zaciążyłam. W ciąży jak do tej pory byłam dwa razy, jedno poronienie i zawsze wtedy miałam tak jak Ty. No ale test wyszedł b.szybko, za szybko. Coś jest nie tak.