Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RadcaNadzorczy

Kobiety nie wiedzą że mam pieniądze

Polecane posty

Gość RadcaNadzorczy

Mimo młodego wieku (26 l.) dzięki ciężkiej pracy dorobiłem się już majątku o wartości netto wyrażonej w kwocie 8-cyfrowej. Niewiele osób o tym wie. Dwoje przyjaciół i najbliższa rodzina. Nie obnoszę się z tym i nie wydaję dużo na konsumpcję. Jeżdżę kilkunastoletnim Range Roverem, nie robiącym wrażenia na dziewczynach. Dlaczego tak jest, że dopóki mężczyzna nie zacznie się obnosić wszem i wobec z wielkością majątku, to kobiety nie są nim zainteresowane? Pozdrowienia

Gość gość
Ty burżuju!

Gość gość
widać szału nie robisz, a kasa to Twój jedyny atut 🖐️

Gość gość
Chcesz ze mna chodzic;d?

Gość RadcaNadzorczy
Prezencja bez zarzutu. Faktem jest, że dużo wolnego czasu nie mam. Czy kobiety tak cenią bezpieczeństwo (pieniądze)?

Gość gość
taa, masz za mało o jedno zero na koncie, dlatego nikt się z Tobą nie umawia 🖐️ ten temat to prowo, szkoda klawiatury... idź spać człowieczku.

Gość gość
To dobrze,że się z tym nie obnosisz,kiedys poznasz tą właściwą.A pieniądze,no cóż...są ważne i dla kobiet i dla mężczyzn,każdy chce miec poczucie bezpieczeństwa,tego finansowego również.

Gość gość
temat jest żałosny, bo w wieku 26 lat większość facetów ma co najwyżej kredyt studencki do spłacenia a jakoś mają kobiety, dziewczyny.

Gość gość
To nie prawda liczy się charakter, sposób bycia i nie oszukujmy się uroda ma duże znaczenie :P

Gość RadcaNadzorczy
Dzięki za dobre słowo. Zamierzam trwać w postanowieniu i nie zamawiać jutro nowego samochodu. Być może mam zbyt duże wymagania... Cenię inteligentne dziewczyny.

Gość gość
ale inteligentne dziewczyny widocznie nie cenią Ciebie 🖐️