Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miodowe słodkości aż mdło i niedobrze

Polecane posty

Gość gość

chciałam się z wami podzielić tym co czuję gdy patrzę na mojego syna, który tak pieknie się rozwija. z dnia na dzień obdarza mnie bardziej szczerymi uśmiechami, nawet spod smoczka widzę jego drgające kąciki ust na mój widok, oczy również same się śmieją. jest piękny i miłość aż wylewa się z moich uszu :) macierzyństwo to piękny stan - kawałek mnie i kawałek kogoś kogo kocham, usta mojego faceta. broda mojej mamy, uszy mojego taty. to tak niesamowite jak zwyklego czlowieka cieszy to, że jakiś mały ludzik sam usiądzie czy poderwie się na nogi. życzę każdej ze staraczek i każdej ciężarnej żeby szczęśliwie dotarły do tego punktu w którym jestem ja :) i nieważne czy będzie jadło mleko modyfikowane, czy pierś, czy wyjdzie z cesarskiego cięcia czy siłami natury. niech każda kobieta doświadczy tego, co czuję ja każdego poranka gdy budzi mnie gaworzenie małego kawałka tego co mi najbliższe.

Gość gość
nie planujesz ślubu Led ?

Gość gość
nie, a dlaczego? :))

Gość gość
no łatwiej tak jest, wspólnota majątkowa i takie tam, niby papier ale trudniej się spakować i trzasnąć drzwiami, zresztą nie mów ,że nie miałoby dla ciebie znaczenia czy twoi rodzice mają ślub , czy też nie

Gość gość
a jeżeli nie mają? haha! mam Cię :)

Gość gość
no jak tam uważasz, spoko :) niech się mały dobrze chowa :)

Gość mam nadziejeeeee
ze to czego mi tu zyczysz sie spelni, bo 2 miesiace temu poronilam i staram sie znowu o dziecko. jak jutro z rana zobacze jedna kreche na tescie, to Cie nie lubie i nie wierze w zadne zyczenia :(

Gość gość
jezeli nawet bedzie jedna, to za 27 dni rob na nowo, wtedy bede z wami duchem i myślą!

Gość gość
Też mam nadzieję,że spełni mi się to czego życzysz .w piątek jadę na wywołanie porodu Obsesyjnie myślę o tym,żeby dziecko urodziło się zdrowe:-)

Gość gość
"miłość aż wylewa się z moich uszu" :D Poplakalam sie ze smiechu. Bardzo literackie porownanie, rodem z literatury dla kucharek, hahahahahhaha :D

Gość gość
Rodem z literatury dla kucharek? :)A to Twój Paulo Coelho takie rzeczy pisze czy ulubiona pani James opisując zabawy erotyczne Greya?

Gość gość
Led, ile masz lat? Pytam bo z tego co czytam o Tobie to mozemy się znać:) Mieszkasz w Wawie?

Gość gość
26 i nie mieszkam w Warszawie. Masz koleżankę z niemowlakiem z brodą babci u uszami dziadka? ;D

Gość gość
"Rodem z literatury dla kucharek? A to Twój Paulo Coelho takie rzeczy pisze czy ulubiona pani James opisując zabawy erotyczne Greya?" Nie wiem dziunia o czym piszesz ale milosc wylewajaca sie uszami jest porownaniem baaardzo nietrafionym :D

Gość gość
Led, nie:P Mam koleżankę która mieszka w Wawie, też jest po weterynarii ale jest ciut starsza niż Ty.