Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 lata szukam pracy i nic

Polecane posty

Gość gość

Pracowałem 1 miesiąć i 7 dni. W firmie która mnie oszukała. I tyle. Rozsyłam dzień w dzień cv. w grudniu i styczniu ok 200. Jestem elektronikiem. Mam zdolnośc**przekraczające pracę w jakim kolwiek sklepie komputerowym itd. A i tak mnie tam nie chcą. Ten świat jest powalony dla jednych mam za duże kwalfikacje dla innych za małe. Dla innych bo mam długie włosy dla innych coś tam. I jak tu żyć?

Gość gość
ściąć włosy, jestes kobieta czy mezyczyzna? Jak facet moze miec dlugie wlosy, to oblesnee

Gość gość
A dlaczego nie może.

Gość gość
to przesada 2 lata szukać pracy walizki spakuj i wyjazd nawet nie oglądaj się za siebie

Gość stara modelka bez związku
Jak jesteś taki zdolny to otwórz swój punkt usługowy za dotacje z uni. Możesz ogłaszać się też w necie. Możesz otworzyć tzw. pogotowie komputerowe z dojazdem do klienta.

Gość gość
Wiesz ile takich punktów jest. Dziś poza oficjalnymi plaxówkami xcom vobis itd pracy w zasadzie nie ma tyle co po znajomych i tyle. W vobisie nawet wysyłałem cv to nie potrzebują a jak usłyszałem zasady pracy to nawet bym nie chciał. Musisz mieć firmę na siebie i zarabiają 1500- 1800 chore.

Gość gość
Człowiek wysyła cv. liczy na zaproszenie mija 2 tyg. Zaproszą. Jedziesz pół polski po czym po 3 tyg nikt nie odpowiada i tak w koło macieju i 2 lata zeszło.

Gość gość
ide spać jak nie ma nikogo do sensownej rozmowy