Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA ZGNOJONA

SZOK

Polecane posty

Gość PANNA ZGNOJONA

Wczoraj dowiedziałam się od mojej mamy, że kiedy mnie nie było, mój facet proponował jej seks. On zresztą to potwierdził, kiedy go o to zapytałam. Mam dość. Czuje się, jakby mi ktoś dokopał psychicznie. Czy ktoś może miał do czynienia z taką sytuacją ? Przecież to jest chore. Proszę o jakąkolwiek poradę. Przez to wszystko nie mam pojęcia, co dalej robić. :-(

Gość PANNA ZGNOJONA
Jak ja mam teraz dalej funkcjonować, wiedząc o czymś takim ?

Gość ociec prac
glupi hooy to msciwy hooy musi sie mscic choc juz dawno zapomnial na kim i po co to robbi :classic_cool:

Gość PANNA ZGNOJONA
Nie żartuj. Ja mówię poważnie.To dla mnie coś czego bym się w życiu nie spodziewała. Jak można było próbować zrobić coś takiego. Mama mi sama mówiła, że zamknęła się przed nim w swoim pokoju, a on ja nadal wołał, żeby do niego przyszła do łóżka. Mieszkamy we trójkę. Takie mamy warunki mieszkaniowe. Trudno, jak na razie nie jestem w stanie kupić własnego mieszkania. Mam 33 lata. Myślałam o ślubie, dziecku itd. a teraz zupełnie mam pustkę w głowie.

Gość gość
No nie żartuj dziewczyno! Ty się dalej zastanawiasz, co robić?

Gość gość
ciężko tu ci coś do radzić ale takiego gnoja to raczej za dzwi wystawić bo życie ci zniszczy.

Gość PANNA ZGNOJONA
Mieszkamy we trójkę. Nie mam w tej chwili szans na własne mieszkanie. Myślałam już o ślubie, o dziecku, a teraz tak jakby świat mi się zawalił. Mam już 33 lata. Co teraz ? Jak on mógł ? Mama moja mówi, że zamyka się przed nim w swoim pokoju, żeby mieć spokój, a on ja nagabuje. To jest dla mnie chore.

Gość gość
Twoja stara jest atrakcyjniejsza od ciebie? Rzeczywiście, załamka.

Gość gość
on nie ma żadnych wartosc**przegoń go na cztery wiatry.pomyśl o sobie i mamie chciał wam piekło zgotować. sam jestem facetem ale na myśl mi by nie przyszło coś takiego.

Gość PANNA ZGNOJONA
Bardzo mi ciężko. Przez to, czego się dowiedziałam nie mogę normalnie funkcjonować. Jestem z nim 8 lat. I było w porządku. Albo tylko mnie się tak wydawało. I nagle coś takiego.

Gość gość
Ogarnij się babo, zrób cos z sobą i nie jęcz, nie jego wina że twoja matka jest atrakcyjniejsza od ciebie :P

Gość gość
Żeby cię nie zostawił zaproponuj trójkąt, może się skusi i uratujesz związek :P

Gość plastry miodu
ogarniam WASZ CHLEW wystarczy?

Gość PANNA ZGNOJONA
Ciężko mi oceniać sama siebie, ale generalnie najbrzydsza podobno nie jestem. Moja mam, mimo wieku również jest dość atrakcyjna. Ale, czy to jest normalne ? Własny facet proponuje takie rzeczy ? Przecież to jest niesmaczne. Mama sama ze mną rozmawiała na ten temat. Powiedziała, ze ona z takim człowiekiem w jednym domu przebywać nie chce. Jest mi przykro i głupio, również ze względu na nią, że została postawiona w takiej sytuacji.

Gość gość
idź na dzifki, ulżyj sobie

Gość gość
Twoja matka to jakaś lesba że jej to nie satysfakcjonuje? Ty też jakaś nienormalna jesteś, powinno ci być miło że twoja matka podoba się twojemu facetowi :P Nie piszesz też że to mąż, po 8 latach zastanawiania się i zwodzenia go nie dziw się że chce p******* inną ;-)

Gość PANNA ZGNOJONA
Być może macie rację pisząc w ten sposób. Sama już nie wiem. Zawsze byłam mu wierna, zawsze kiedy potrzebował jakiejkolwiek pomocy, byłam przy nim. A tu nagle taka "niespodzianka". A przed własną mamą czuję się bardzo źle. Ona sama pyta mnie z kim ja się zadałam. Przepraszam za wulgaryzm, ale nawet powiedziała, że on mnie potraktował, jak jakąś k***ę. Jest mi przykro ze względu na mamę. Sama mi o tym powiedziała. To też o czymś świadczy. Potem rozmawiałyśmy długo, mówiła, żebym znalazła sobie kogoś normalnego, do życia, jak to się mów. Bo, co to jest za mężczyzna,który proponuje takie rzeczy? Mama nawet do mnie miała pretensję, że została w ten sposób potraktowana. Ja musiałam pomóc tacie, który niedawno wyszedł ze szpitala, zrobić zakupy, ugotować coś, posprzątać itd. Wiadomo. Rodzice są po rozwodzie. Ale mam z nimi dobry kontakt. I on w takiej sytuacji zachowuje się, jak ostatni... Nie chcę przeklinać. ;-( Chciałabym poznać opinię Waszą, myślę, że to może mi pomóc podjąć decyzję. Proszę, nie niszczcie mnie. Naprawdę jest to dla mnie dziwna i ciężka sytuacja. Dzięki z góry wszystkim za logiczne odpowiedzi.

Gość gość
nędzny fiutek myślał, że ma was obie. Kochanie ile on jest wart jak myślisz? Co było by po slubie?

Gość gość
masz szczęście, że masz szczerą i Kochającą Mamę, a nie jakąś sukę, co by się ucieszyła, że młodszy na nią lec****owiedziała Ci o tym. Pamiętaj, że fiutek może się bronić w najpodlejszy sposób... nie uwierz mu.

Gość PANNA ZGNOJONA
Właśnie, dobre pytanie mi zadałeś. Po ślubie chyba tylko gorzej. Przykro mi tak pisać, ale gdyby poszedł na d****** albo znalazł sobie jakąś kobietę, to być może byłoby mi łatwiej to zrozumieć. Nie w sensie, że byłabym z tego zadowolona. Ale własna mama ?! Czuję się zeszmacona.

Gość gość
Czyli to była jego mama? Ja pierdziele!

Gość PANNA ZGNOJONA
Nie jego mama, tylko moja, czyli właściwie jego przyszła teściowa. Chociaż teraz, to już wątpię w to, żebym wiązała z nim swoja przyszłość. Nie po czymś takim.

Gość gość
twoja mama jest już dla niego prawie jak jego własna matka, coś mi się wydaje, że z niego jest niezła zdemoralizowana szmata, waszą córkę w przyszłośc***ewnie też by bzykał, fuj!

Gość PANNA ZGNOJONA
UP !!!

Gość facet zwykly
powinnas go rzucic i tyle, co taki facet moze ci zaoferowac ???

Gość gość
Glupia prowokacja. Chyba ci sie nudzi, ze wypisujesz takie brednie w necie. Akurat taka mnogosc tych wszystkich wypisywanych bzdetow tutaj tu jest, ze nie robi to juz szczegolnego wrazenia ani nie wywoluje emocji. W tzw "realu" gdyby takie cos sie komus przydarzylo (przecietnemu, zwyklemu smiertelnikowi, ktory nie musi dysponowac wybitna inteligencja by umiec rozroznic dobro od zla) nikt nie szukalby porad na kafe, bo naturalne jest, ze ewentualna taka sytuacja, ktora opisalas jest tak lipna, ze nie pozostawia zadnych watpliwosci co do swojej lipnosci. To tak jakby upitolic sobie palca i na kafe pytac czy isc na pogotowie czy poczekac az odrosnie. Dlatego twoja "historyjka" nie brzmi dla mnie wiarygodnie..