Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gapa00

Plastry antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Gapa00

Moje drogie, niestety jestem tak rozgarnięta, że po zdjęciu plastra wieczorem, kolejny przykleiłam dopiero rano czyli minęło ok.15 godzin (tyle czasu nie miałam plastra) Po przyklejeniu minęło ok 10 godzin i kochałam się z moim chłopakiem. Słyszałam że plastry nawet po odklejeniu dają jeszcze przynajmniej dobę bezpieczeństwa a ja przed stosunkiem już te 10 godzin miałam plaster tak więc czy to moje gapiostwo może mieć wspływ na antykoncepcję? Czy prawdopodobna jest ciąża? Bardzo proszę o odpowiedz ;(

Gość plastry miodu
mialas ty kiedy ul kobito? ;)

Gość Gapa00
Jeżeli ul oznacza ulotkę xD =D to owszem przejrzałam jednak nie jestem pewna czy kwestia bezpieczeństwa do 24 godzin tyczy się tego że stary plaster przyklejony do ciała daje jeszcze tyle bezpieczeństwa czy może on być odklejony a mimo to pozostawił dobę bezpieczeństwa w organizmie.Zawsze wszystko robiłam na czas co do godziny jednak roztargnienie dało o sobie znać ;/ na test za wcześnie i mam nadzieje że ktoś tu byłby w stanie choć trochę mnie uspokoić ;( Proszę z nerwów nie mogę spać..

Gość Gapa00
Ups pomyłka xD Nowy plaster już naklejony był nie 10 godzin przed stosunkiem tylko ok 35 =) Dopiero poprzez skojarzenie niektórych faktów wiem że chłopak był u mnie dopiero następnego dnia od przyklejenia i to wieczorem. Jednak moje pytanie do was kochane się nie zmienia =) Czy jest taka możliwość? Chociaż myślę że przy tylu godzinach powinnam być już bezpieczna

Gość gość
Sama nie wiesz kiedy się bzykałaś.To jest opis twojego snu z otwartą piczką.

Gość gość
Tak jak słyszałam rzeczywiście jest to portal dla samych chamów. Cóż nic tu po mnie nie zniżam się do tego poziomu. Odmeldowuje się