Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiiin

Sen

Polecane posty

Gość ciiiin

Witam. Przeokropna sytuacja. Otoz mam 16 lat i mialam sen, po ktorym natychmiast sie obudzilam i cala dygotalam. Opisze ten sen. W snie spalam i obudzilam sie. Obok mnie siedzial tata i byl wlaczony telewizor, wiec pewnie cos ogladalismy. Spojrzalam na jego twarz i widzialam miny jak u uposledzonych dzieci. Wiem, ze myslalam wtedy, ze umarl. Zaczelam krzyczec ,,mamo mamo!'', a tata powiedzial zebym zgasila swiatlo. Zapytalam sie, czy sie dobrze czuje, a on powiedzial, ze tylko go troche serce boli. Zamknal oczy, otworzyl usta i wypleynela kropla krwi, ktorą dobrze zapamietalam. Wtedy wybieglam do kuchni Jeszcze nigdy nie zapamietalam tak dokladnie snu. Czygóro on moze cos oznaczac? Boje sie o tate. Pierwsze co zrobilam po wyjsciu z lozka, to znalazlam go i mocno przytulilam. Nigdy sen nie wplynal tak na mnie. Prosze sie nie smiac, bo wiem do czego sa ludzie zdolni, a ten sen naprawde mnie przestraszyl.

Gość ciiiin
Tata zyje. On nie zdradza mamy. Jestem tego pewna, bo pracuja razem i spedzaja kazda chwile razem.

Gość ciiiin
Tata zyje. On nie zdradza mamy. Jestem tego pewna, bo pracuja razem i spedzaja kazda chwile razem.