Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalapapa

teściowa raz jeszcze

Polecane posty

Gość lalalalapapa

opowiem wam, jako osobom postronnym. *** jestesmy z mężem malzeństwem 2 lata. mamy ponad roczną córkę. Na codzień używamy wózka wielofunkcujnego, duzego. Jak sie go składa: to wiadomo, zajety prawie cały bagażnik samochodu ; ) wiec ostatnio zdecydowaliśmy, że warto jeszcze dokupić wózek parasolkę, zwłasz\cz, że chcemy wyjechać na wakacje do chorwacji. Wiadomo, cały bagażnik będzie potrzebny. itd. Teściowa jak uslyszała, zaoferowała sie, że ona kupi wózek, tylko musimy jej pokazać jaki chcemy. No to wybralismy z meżem model Lira, który jest malutki po złozeniu, ma malutkie kółka. Pech chciał, że kosztuje ok 450-500 zł. Ale naprawde zależy nam na zaoszczędzeniu miejsca w samochodzie, bo my dużo podróżujemy. No więc przy okazji powrotu do tematu teściowa pokazała nam co wybrała. Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam wielką spacerówę, na dużych kołach, Mówię: przecież my mamy taki wózek. A ona wpiera, że taki ładny, że w opisie było, że spokojnie można odchować 2 dzieci bla bla bla. cena 350 zł, wiec to nie o kasę chodzi. Grzecznie powiedzieliśmy, że nie o to na, chodziło. A ona, ze nasz wybór jej sie nie podoba, i jesli chcemy wózek, to taki jak ona wybrała. Bo my mamy fanaberie i ona wózków za 500 zł nie będzie kupowała. Nie chodzi jej o pieniądze, bo tesciowie są dobrze sytuowani, ale chodzi o rządzenie. On narzucenie nam swojej wersji. i tak jest ze wszystkim. mogłabym długo opowiadać. Grzecznie podziękowalismy za POMOC przy wózku, zaznaczając, że zakupimy wybrany model sami. uważam jej zachowanie za nieładne. bo jeśli się coś obiecuje to należałoby dotrzym,ać słowa. mąż sie roześmiał i skwitował wszytko tak, że po raz kolejny obiecanki-cacanki. a mi jest po prostu przykro. już nie wiem jak z ta kobietą rozmawiac. ona oczywiście nie widzi problemu. problem lezy w nas.

Gość gość
Kup sama i olej dyskusje moze z czasem sie czegos nauczy jak zobavzy ze nie mozna wami bez sensu rzadzic to wam sie ma wozek podobac ńie rozumiem czemu ona ma wybrac skoro to wy macie z tego korzystac ale nie kloc sie z ńia szkoda nerwow i zycia podziekuj i nie korzystaj z jej rozwiazańia

• NAJŚWIEŻSZE

• 1
      Wow