Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ekran komputera789

jakie macie relacje z innymi ludzmi

Polecane posty

Gość ekran komputera789

z rodzina, przyjaciolkami ( jesli je macie) itd Ja przyznaje , ze mam takie sobie... ze swoja rodzina kontaktow nie utzymuje z ich winy ale takze ze swojej- jestesmy z mezem domatorami i po prostu lubimy siedziec w domu a poza tym moje rodzenstwo ( oprocz mojej najstarszej siostry) jest na mnie zle ( maz uwaza , ze mi zazdroszcza z czym sie nie zgadzam bo wiekszosc z nich sa dobrze ustawionymi ludzmi , musza tylko harowac a ja mam wiecznie wolne) Przyjacilke mialam ale od czasu jak zaczelam spotykac sie ze swoim owczesnym narzeczonym teraz mezem to tak jakby cos w nia wstapilo- zaczely sie glupie dogadywanie ze jestem kura domowa, ze musze obiady gotowac (co ja lubie z reszta) A jak urodzilam dziecko to tak jakby wsciekluizny dostala. Wiec ja zakonczylam ta przyjazn bo nic dobrego z tego nie bylo wiec po spotykac sie z kims a potem miec zrypany humor. Przy czym zaznaczam, ze zawsze staram sie byc mila i zyczliwa dla innych , tu gdzie mieszkam jestem lubiana przez sasiadow zapraszaja mnie na kawke pogaduszki. Nie wiem dlaczego z rodzina tak mi wychodzi w tym roku to bylam taka na nich wsciekla, ze nawet nie poszlam sie polamac z nimi oplatkiem. Jak jest u Was?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować