Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiekszone i bolesne wezly chlonne szyjne

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was miala? Czy jest to niebezpieczne w ciazy? Dzis ide drugi raz do lekarza, nie dostalam wczesniej zadnych lekow, tylko zwykle pastylki do ssania i nakaz ogrzewania szyi. Martwie sie bo nadal mnie boli, a wczoraj zrobilam test i jestem w ciazy (planowanej, 5 tydz.).

Gość gość
a jakie chciałabyś leki na to?

Gość szczepienie HPV
dlaczego jak jestes zdegenerowanym smieciem to musisz od razu pelnic funkcje parazydenta?

Gość gość
Gdybym wiedziała jakie mogę brać jeszcze leki to nie poszłam do lekarza. Zresztą nie martwilabym się tym gdybym nie była w ciąży stąd taki temat.

Gość gość
tu masz możliwe przyczyny powiększonych węzłów chłonnych na szyi http://www.medonet.pl/dolegliwosci,dolegliwosc**profil,1675911,1,powiekszenie-wezlow-chlonnych-szyi,index.html

Gość gość
to jest po prostu popularne przy infekcjach zwłaszcza górnych dróg oddechowych... no a w wiadomo że w ciąży należy leków unikać. pogadaj z lekarzem czy w tak wczesnej ciąży możesz się posiłkować naturalnymi "lekami" typu czosnek (naturalny antybiotyk), końska dawka wit c itd

Gość gość
matko kafe mnie osłabia. Wpisz sobie w wyszukiwarkę powiększenie węzłów chłonnych. Ale generalnie infekcja.

Gość gość
Bez urazy ale myślisz,że nie opisywała nic w google i nie czytałam? Czytałam. Chciałam tylko pogadać z kimś kto miał powiększone węzły chłonnego. Matko kafe mnie osłabia:-P Stosuje domowe metody ale to nie pomaga.