Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona ciotkaa

Jestem załamana postępowaniem swojej siostry i szwagra

Polecane posty

Gość oburzona ciotkaa

Jestem załamana postępowaniem swojej siostry i szwagra. Mają 18letnią córkę która sypia z chłopakiem pod dachem rodziców. Dziewczyna robi to od dwóch lat, ja wchodzę do sypialni siostrzenicy a ona tam leży naga z chłopakiem, w dodatku oznajmiła mi że jest w ciąży. Ja się pytam jak oni sobie wychowali dziecko a oni do mnie z tekstem że g***o mnie to obchodzi. W dodatku ta dziewczyna wzięła udział w sesji do Playboya a rodzice zamiast zakazać to jeszcze ojciec chodzi dumny że ma piękną córkę.

Gość gość
no jak zadałaś takie dyskretne pytanie do dostałam dyskretną odpowiedz:)

Gość gość
i dobrze c***owiedzieli to ich dziecko w dodatku pelnoletnie,nie masz swojego domu?posprzataj u siebie potem zajmij sie innymi,zenada jak mozna sie wtracac

Gość gość
i dobrze c***owiedzieli to ich dziecko w dodatku pelnoletnie,nie masz swojego domu?posprzataj u siebie potem zajmij sie innymi,zenada jak mozna sie wtracac

Gość gość
po chooja zakladasz 2 tematy

Wiesz w sumie nie powinno cię obchodzić za co wychowa dziecko :P a Twoja siostra z mężem zbiorą teraz swoje plony, oni będą łożyć na dzieciaka i jeszcze będą płakać nad swoją głupotą i głupotą córki. Rozumiem, że nie pojmujesz takich głupich zachowań ale żyj swoim życiem - szkoda nerwów :)

Gość jusunka
Weszłaś bez pukania do jej pokoju? Czy pukałaś a Ona leżała nago i jej to nie przeszkadzało? Dobrze Ci odpowiedzieli. To ich sprawa. Ona jest pełnoletnia. To co oburza Ciebie dla nich może być standardem, to ich życie i mają prawo je przeżyć jak chcą. A Ty wychowuj swoje dziecko tak jak Ty uważasz za słuszne.

Gość gość
jak można wleźć do pokoju bez pukania? Ty jesteś wścibską niewychowaną krową! To co z tego, że śpi z chłopakiem? I dobrze! Szybciej by wpadła gdyby to robiła po kryjomu. Sesja w playboyu? Pogratuluj jej ode mnie. Masz w ogóle dzieci?

Gość gość
0/10 chociaż nie 1/10

Gość gość
ch/uj cie to obchodzi kretynko. chociaz mysle ze to prowo. chyba ze jestes cofnieta w rozwoju