Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrastea Némesis

Pedofil i morderca wychodzi z więzienia 11 lutego

Polecane posty

Gość Adrastea Némesis

No normalnie ale mam ubaw :D Trynkiewicz ten co zamordował 4 dzieci wychodzi z więzienia... A najlepsza jest reakcja "kozaków" :D Co drugi komentarz to "mam nadzieję że ludzie go zabiją" "trzymam kciuki za kulkę w łeb" i inne w ten deseń :D Niech się sami pofatygują i go "zutylizują"...już widzę jak nasi bohaterowie ratują świat od złą wszelkiego, tak jak Tuska obalają... A w praktyce jak go zobaczą to spuszczą głowę i zaczną się modlić :D A jeszcze lepsze są "jak wyjdzie to się przejadę i sam go sprzątnę" oooo yeahhh Mój boże jak żyję tak się nie uśmiałam. Przecież nikt nie zdecyduje się pójść siedzieć tylko po to żeby internetowe kozaki napisały "Brawo! Super jesteś"... Jak to się mówi: "kozak w necie p***a w świecie"

Gość gość
ten gość sam by ich pozabijał i nawet by mu brewka nie tykła 🖐️

Gość gość
Mam nadzieje ze nie bedzie mieszkal blisko mnie, troche egoistyczne ale takie zycie

no dokładnie :D On nie ma nic do stracenia a jak widać jest do tego zdolny... Ale popisać zawsze można. W "kapitanie Bombie" był taki odcinek nr 87 ten fioletowy kolo idealnie oddaje sytuację

Jeśli nie obejmie go ustawa o bestiach to i tak za jakiś czas wyląduje w psychiatryku...Odsiedział i wychodzi, ot cała filozofia, nie ma się czego bać :) To świr a nie wykwalifikowany"zabójca" dorosły bez problemu się obroni a dzieci i tak trzeba pilnować. Niektórym się wydaje że on jeden taki groźny... To was uświadomię że dzieciaki "takich" ludzi mijają na ulicy pewnie kilkanaście razy w roku..

Gość gość
Podawali w Państwo w panstwie adres tego pedofila? Mowili ze maja a mąż przeliczył i niewiem. I nie chodzi mi o Piotrków tylko o adres mieszkania ktore jest dla niego przygotowane

Coś tam gadali ale wątpię żeby adres "wyciekł". Nie rozumiem czego się tak boicie. Jest sporo osób zdolnych zabić a jednak nikt nie trzęsie majtami wychodząc z domu. Wystarczy gaz i dobry nóż, nie potrzeba żadnych szkół walki itp.

No ja nie wiem czy odpokutował... Zasłużył na dożywocie ale wtedy było inne prawo. Polska to teoretycznie państwo prawa więc kolo musi wyjść.

Gość gość
poczwórna kara śmierci zmieniona na 25lat przez amnestie, dobre sobie

Gość Niewróżka
Prawda jest taka, że ten człowiek ma na pewno zniszczoną psychikę (już coś było nie tak skoro zabił 4 dzieci)... Więc nawet gadanie, w takim natężeniu może go pchnąć do ostatecznego kroku. Inna rzecz, że jednak mamy trochę maczetowców w tym kraju :) A i zwykli ludzie w tłumie są odważniejsi i mogą go zlinczować.

Gość gość
Nie nie odsiedzial swojego!!!! Najpierw dostal kare śmierc****otem 4krotne dozywocie ale do wladzy dostali sie ci co sie dostali no i dzieki im dostal 25 lat. Nie p*****l mi tu ze odsiedział debilizmie!

Gość gość
Ja bym na niego napuścił innych więźniów, tak żeby go potem trzeba było leczyć w szpitalu przez kilka tygodni, oczywiście pod ochroną. W tym czasie ustawa wejdzie w życie i problem się rozwiaze.

Gość Niewróżka
Też myślę, że nikt go nie zabije. Mówię tylko, że to nie jest całkiem niemożliwe ;) Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że go ludzie zaszczują i sam się zabije ;)

na więźniów też nie ma co liczyć pedofile mają osobne cele :( Szkoda ze się załapał na 25, powinni byli zastosować karę śmierci. Nie lubię dzieci ale bezprawia nie lubię jeszcze bardziej. Szkoda gadać bo ta cała ustawa o bestiach nie obejmie go pewnie bo politycy mają inne "ważne" rzeczy do roboty.

Gość Niewróżka
Ja nie jestem za karą śmierci. Bardzo rzadko się zdarza (ale jednak się zdarza!), że ktoś po latach wychodzi na wolność bo okazało się, że był niewinny. I teraz nie mówię o konkretnych przypadkach.

Gościu nie żartuj sobie, inaczej byś śpiewał jakbyś był na miejscu tych dzieciaków. Ja się obśmiałam jak norka z reakcji "internetów" ale sprawa, mimo rozgrywającej się komedii, nie jest zabawna i wulgarne komentarze są nie na miejscu :(

Gość Chupakabra
Gość jest chory i powinno się go zamknąć, a oprócz niego jest masa idiotów za kółkiem teoretycznie zdrowych, a faktycznie j********h i to na ich można częściej się natknąć.

Gość gość
Temat pijanych kierowcow tez jest ciezki...zamiast zabierac dozywotnio prawko i wadzac za kraty za pierwszym razem to wymyslili pierdu pierdu. Sama niejednokrotnie dzwonilam na pijanego kierowce, podalam szczegoly itp a policja nawet d**y nie ruszyla i nie przyjechała...walka z wiatrakami

To jaką "bohaterską walkę" zrobili z tego ludzie jest i tak przezabawne :) Kpina i szopka. I okazja do popisania się "odwagą" na tle śmierci czwórki dzieci...Chociaż tyle że śmiesznie jest.

Ale ja nic nie mam do gościa... Wisi mi i powiewa jego los. Szkoda mi dzieci i ich rodzin. No i mam ubaw z "odważnych". Poczytaj sobie komentarze pod którymś z artykułów to zobaczysz o czy mówię :)

a no chyba że tak... Wolne mam i mi się nudzi to piszę :D Tobie "gościu" chyba też się nudzi ;) Mimo wszystko polecam poczytać komentarze pod artykułąmi o tej sprawie, 100000 razy lepsze niż kaberety na tvp1 :D

Gość gość
Autorze tego tamatu zgadzam sie z toba. Polacy to tylko gadac potrafia ale jak trzeba cos zrobic to wszyscy uciakaja i chowaja sie po kątach. Tchorze i tyle co tu duzo gadac.

Gość gość
No i co? Chcesz zasiać zamęt jak media?Fakt facet nie powinien wyjść- dostał karę śmierci, co z tego, że zmieniło się prawo. Dostał najwyższy wymiar kary, wtedy śmierć, potem 25 lat, dziś to dożywocie i dożywotnio powinien gnić w więzieniu. Sama mam synka i nie wyobrażam sobie takiej tragedii, tego co ten śmieć zrobił. Z drugiej strony, skąd wiemy ilu pedofilii, psycholi i potencjalnych morderców nas otacza? Może to być twój sąsiad albo znajomy z Kafeterii, a nawet ja :P Służby więzienne, jeśli widzą, że gość nie powinien wyjść, bo dalej będzie to robił powinny upozorować wypadek i po sprawie. nikt by nie płakał.

Gość gość
PL :D nic dodać nic ująć

Gość gość
akurat zdarzy na walentynki :) p.s. wkrotce pedofilia w Polsce to bedzie normalna orientacja seksualna, poczytajcie sobie o tym

Gość gość
a zaważył ktoś że to bydlę urodziło się w tym samym dni roku co hitler i mahomet!