Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o polaku ktory

Polecane posty

Gość gość

ma 33 lata ,mieszka w ldn od czterech lat i wynajmuje malenki pokoik od starszych osob w mieszkaniu. Ma prace i dobra umowe, mimo tego nie chce sie wyprowadzic z tego pokoiku. Zaznaczam, ze on nie chce wrocic do Polski.

Gość gość
Ze jest nieudacznikiem, ktory przesiaduje cale dnie na kafeterii? :D

Gość gość
mowisz o sobie?

Gość tylko w wyobrazni
a co ktos sie tu sk***il z krulami swiata? :classic_cool:

Gość gość
09.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość mowisz o sobie? ---- Nie. O Tobie :classic_cool:

Gość gość
Pilnuj swojej d**y, Polaczki to zawsze muszą innym dupsko obrabiać :o

Gość gość
no dokladnie a co to kogo obchodzi? amoze jestes kobieta ktora chce takiego ale jemu tak wygodnie ?:) Ja mam podbnie moze wiekszy pokoj ale w luznijszym domu bez pijakow cpunow i imprez. Spokoj cisza. mi pasuje. Wynajmowalem sam z dziewyna flat ale jej nie po drodze bylo sie dokladac do niczego a jak ja mialem problem z praca to odeszla.

Gość gość
Hmm, chce zaoszczędzić, ale to dziadowanie.

Gość gość
dziadowanie ? Przeciez on tam tylko spi bo pewnie pracuje nonstop. nie ma leniwej kozy =polskiej kobiety w domu ktora tytlko siedzieci calymi dniami przed tv, to po co mu wieksza sypialnia? Zbiera pewnie na dom.Ale dla was glupich ciotek nie wytlumaczysz bo wy myslicie d****i.

Gość gość
Hehe że ty nie miałeś normalnej kobiety w życiu to już nie nasza wina, kobiet z klasą :D nam taki polski dziad niepotrzebny :D którego jedynym hobby jest tv i ******ie (Jak się uda dorwać pijaną)

Gość gość
a co ma cala wyplate oddac na wynajem??mieszkania?/ ii cic nie odlozyc??? to po co tam siedziec na pusto

Gość gość
Co za pytanie :o

Gość gość
To, że dobrże myśli a wkrótce będzie miał kase na własny wkład namieszkanie. To myśle.

Gość gość
a co ma cala wyplate oddac na wynajem??mieszkania?/ ii cic nie odlozyc??? to po co tam siedziec na pusto

Gość gość
A moze niektorzy wola za wiele nie odkladac, a normalnie zyc, a nie w domu z kilkoma obcymi ...

Gość gość
uważam że mądry facet, zamiast się rozbijać po salonach, on woli pójść do kina,do muzeum, dokształcać się, podróżować,na starość kupi sobie domek i będzie wygrzewał kosteczki i już nie będzie miał siły na podróże

Gość gość
"on woli pójść do kina,do muzeum, dokształcać się, podróżować" Ehe... Juz czuje jak za zaoszczedzone funciki autor tego topiku idzie do muzeum :D Nie wspominajac o doksztalcaniu sie ;) A wycieczki do Polski to nie sa podroze moj drogi. Last minute do Hiszpanii tez nie. :D

Gość gość
nie kużwa on musi żyć po waszemu

Gość Dockland
ja wynajmuje w Niemczech mieszkanie o powierzchni 23m2. Mam stala prace i moglabym sobie pozwolic na wiecej, ale za jakies 2 czy 3 lata chce sobie kupic wlasne mieszkanie. I odkladam na nie pieniadze:)

Gość gość
no to dziwnie wtedy wychodzi no na pewniaka no spoko sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi ale nie wiem czy umiesz 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
on nawet nie ma w planach sie wyprowadzic na swoje, woli siedziec na kupie. kasy nie przeznacza na doksztalcanie sie czy kino, po pracy prosto do pokoiku, takie jego zycie.

Gość gość
on nie ma 23m2 jak dockland, on ma malenki pokoik w ktorym jest szczesliwy.

Gość gość
wg polaczkow lepiej cale zycie mieszkac na pokoju, zeby na stare lata sie wyprowadzic do mieszkania. Co to za zycie? Ja wole wydac wiecej, ale mieszkac sama anie z innymi jak za czasow studiow.

Gość gość
2hehe że ty nie miałeś normalnej kobiety w życiu to już nie nasza wina, kobiet z klasą smiech.gif nam taki polski dziad niepotrzebny smiech.gif którego jedynym hobby jest tv i ******ie (Jak się uda dorwać pijaną)" - a co ma wynajmowanie pokoju do posiadania zainteresowana i prowadzenia ciekawego zycia ?? Myslisz czasem mozgiem czy tylko c**a?? do kolejenej idiotki - wolisz mieszkac sama? niz wynajmowac na kupie ?? juz to widze, ja wracasz po pracy przesapac sie do pustego mieszkania. Poza tym nawet jesli tak robisz i jestes szczesliwa tylko potrzebujesz potem podlaczyc sie do jelenia ktory kupi mieszkanie bo Ty zyjesz w "wygodzie" i wszytko rozpieradalsz a ten twoj facet musi nazbierac na wasze mieszkanie , Zygac mi sie chce jak czytam wasze myslenie, glupoie poleczki. na czyjejs d***e do raju.

Gość gość
Polski Robolku z UK vel Minodeus vel tysiące innych nickow - tak tak, wiemy juz, ze to ty sam zalozyles ten temat o sobie i wiemy, ze ten wpis nade mna nalezy do ciebie. To samo slownictwo, ten sam styl pisania. Sorki buraku, ale swojego prostactwa nie zakryjesz anonimowymi nickami :D

Gość gość
ost wpis to ja Minodues ale juz mowielm tysieac razy ze nie jestem robolkiem a po drugie nie zakladam tu zadnych tematow. wiec f..u..c..k....o.f..f

Gość gość
Tak tak Robolku, wierzymy ci na slowo, sloneczko :* :D Twoje wpisy ZAWSZE rozpoznam :) Siedzisz na karę bardzo czesto i zakladasz durne tematy o sobie a potem sam sie w nich udzielasz. Masz zryty leb i do końca życia będziesz samotnie gnil w pokoju o wielkości mojego schowka na buty :classic_cool:

Gość gość
my mieszkamy z mężem w malutkim mieszkanku, bo tu przychodzimy tylko spać, niech każdy żyje tak jak mu wygodnie jaki trzeba mieć zryty beret żeby wyśmiewać się z ludzi którzy żyją inaczej niż jej wyobrażenie o życiu, ty musisz mieć wielkie mieszkanie żeby stanęła największa plazma? żebyś mogła oglądać brazylijskie teled**erele? to zapewne twoja jedyna rozrywka i nie umiesz sobie wyobrazić że ktoś mieszkający w malutkim pokoiku może mieć bogatsze życie? ty wiesz lepiej od niego co mu do szczęścia potrzebne?

Gość gość
autorka topiku, pewnei na jakiejs imprezie dala mu d**y po pijaku, a potem dopiero zorientowala sie jak on mieszka...a teraz chce wymusic na nim, zeby polepszyl jej standard zycia...

Gość gość
Tak Robolek ma zaiscie bogate życie w swoim pokoiku. I również dobrze wiemy, co mu jest do szczęścia potrzebne : komputer, internet, kafeteria i jedziemy z koksem! :classic_cool: