Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudnosci zawroty głowy

Polecane posty

Gość gość

hej , odpowiecie mi na to , iż.. mam 16 lat. mam nudnosci zawroty głowy tylko raz zwymiotowałam przed wczoraj, pojechałam do lekarza stwierdził ze to wirus ale nadal mi sie kreci w głowie i mi niedobrze nie dostałam okresu jeszcze ale powinnam dostac mam biały gesty sluz no i pare pryszczów powyskakiwało. brzuch boli mnie w dolnej części jak na okres ale go jeszcze nie dostałam nie wiem kiedy powinnam przestałam zapisywac bo mam róznie. a ostatni skonczył mi sie przez swietami gdzies tak 19.12.2013. boje sie ze to ciąza ;// proszę pomózcie ;// aaa irobiłam dwa testy wyszzły z 1 kreską oba, w dodatku jeden z nich "wykrywał ciąze juz po 6 dniach od zapłodnienia" co sądzicie ??;cc to wirus czy ciaaza?

Gość gość
jedno podstawowe pytanie. Czy kiedykolwiek współżyłaś?

Gość gość
tak na SERIO SERIO to nie.

Gość gość
na serio serio? a na niby? jak nie współżyłaś, to jak możesz być w ciąży? no chyba, że wiatropylna jesteś, to może i tak

Gość gość
chodzi mi raczej o płyn preakulacyjny.. cos takiego. miałam go na ręce, od partnera,p ozniej probowalismy to robic z dwoma gumkami, ale bolało wiec przestalismy nawet nie brzebił błony bo nie leciała krew ale hodzi mi o to ze miałam owulacje i chyba dotknełam tym płynem który miałam na rece swojej owulAcji

Gość gość
jestes?

Gość gość
jestes?

Gość gość
Możesz mieć pewność, że w ciąży nie jesteś to po pierwsze. po drugie testy, by Ci jeszcze nie wyszły, nawet jakbyś w ciążę zaszła po trzecie nawet jakbyś w ciąże zaszła, to byś nie miała żadnych objawów jeszcze. po czwarte co to za akcja z 2 prezerwatywami? to lepiej nie chroni, może wręcz spowodować, że sie zsunie i bedzie gorzej niz z jedna. po piąte w płynie są ŚLADOWE ilośc**plemników, które nie są za bardzo w stanie zapłodnić. jest on wydzielany przed wytryskiem, więc, czy jestes pewna, że to było to?

Gość gość
2 gumki ha ha ha :D :D :D gorszej głupoty nie słyszałam. zanim sie dzieciaczki wezmiecie za uprawianie seksu, to troche dorośnijcie i dojrzejcie albo chociaż może troche poczytajcie o zabezpieczeniach. Wytłumacz dlaczego dwie gumki mieliście? Bo nie rozumiem. Poza tym chcesz być w ciąży? jak masz 16 lat, to pewnie nie, więc nos w książki, a nie sie za rzeczy dla dorosłych bierzesz!!!

Gość gość
"dotknęłam swojej owulacji". jeszcze lepsze stwierdzenie :D Dziecko Ty nic nie wiesz o swoim ciele i cyklu menstruacyjnym kobiety. Nie powinnaś się brać za seks. Zapytaj mamy o wszystko, bo w internecie większość komentarzy na forach piszą Twoje rówieśniczki, które nic zupełnie nie wiedzą tak jak TY. Jeżeli mama Ci nie pomoże, to chociaż w internecie czytaj ARTYKUŁY, które są rzetelnie napisane przez ginekologów, a nie jakieś fora!

Gość gość
ile razy bedziesz pytać o to samo?