Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdaa990

Czy to możliwe

Polecane posty

Witam. Od razu na wstępie piszę, że nie jestem gówniarą mam już swoje lata. Zaczne od tego ze od roku mam nie regularny okres ponieważ schudłam bardzo dużo i chociaż wróciłam do swojej normalnej wagi dalej się nie uregulował. Byłam u ginekologa to mi dała jakieś tabletki pod język nie pamiętam nazywy na wywołanie okresu. I gdy chciałam żeby tabletki antykoncepcyjne to mi powiedziała, że jak chce mieć dzieci to przynajmniej przz pól roku muszę miec okres regularny. Tak więc okres mam czasami co miesiąc a bywa i tak że jednego miesiąca mam a drugiego nie mam. Kocham się, z moim narzeczonym bez zabezpieczeń od roku. Wracając do pytania miałam mieć okres 18 stycznia jednak nie pojawił się, ale od soboty ( 4 stycznia ) strasznie mnie brzuch bolał jak na okres. W poniedziałek pojawiły się plamienia więc myślałam, że jutro już będzie normalny a tu nic. Tylko jak chodzę do ubikacji załatwić się to wtedy pojawiają się plamki na wkładce. Niigdy tak nie miałam chodź mi się spóźniał miałam normalny okres, który trwał 4 dni. Czy to możliwe, żebym była w ciąży ? Czy poprostu co ś mi szfankuje.

Gość gość
Owszem mogłaś zajść mimo nieregularnych cykli. Zrób test.