Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

Bol jajowodow po owulacji PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość ktosssss

Pol roku temu mialam amputacje szyjki macicy z powodu dysplazji... 3 moesiace pozniej zaszlam w ciaze ale okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna. Lekarze twierdzili ze przyczyna moze byc niedrozny jajowod lub stalo sie to po sytuacji z szyjka macicy. Lekarze twierdzili ze minimum 3 miesiace i znow moga byc starania i... Wlasnie 3 miesiace mijaja. Z partnerem stwierdzilismy zr nie bedziemy uwazac i ze co bedzie to bedzie wiec szlismy na calosc teraz. Teraz wspolzylismy w dni plodne a cykle mam juz regularne. Od chwili domniemanej owulacji zaczela mnie pobolewac strona tam gdzie mialam wczesniej c.pozamaciczna. Czyli jajowod. Teraz mija tydz i ogolnie odczuwam bole takie klujace. Nie wiem co myslec bo teraz w ogole nie rosnie mi temperatura a wtedy rosla...

Gość gość
jak duza mialas ta dyspalzje ze zalecono ci amputację szyjki, mimo że chcialas zajsc w ciażę? Zrób bete hcg.

Gość ktosssss
Dysplazja cinlll a wycieli mi skrawek zebym mogla wlasnie w przyszlosci miec dzieci... 3 miesiace minely po amputacji i zaszlam w ciaze. A lekarze mowili ze ciaza pozamaciczna mogla wyjsc przez niedrozny jajowod albo moze zostaly jakies bakterie (pozostalosci po dysplazji). Bede sie cieszyla z ciazy ale jak juz mam bole w jajowodach boje sie ze to znow ciaza pozamaciczna. Lekarze zapewniali ze nie musi w 100% sie powtorzyc ale moze...

Gość ktosssss
Dysplazja cinlll a wycieli mi skrawek zebym mogla wlasnie w przyszlosci miec dzieci... 3 miesiace minely po amputacji i zaszlam w ciaze. A lekarze mowili ze ciaza pozamaciczna mogla wyjsc przez niedrozny jajowod albo moze zostaly jakies bakterie (pozostalosci po dysplazji). Bede sie cieszyla z ciazy ale jak juz mam bole w jajowodach boje sie ze to znow ciaza pozamaciczna. Lekarze zapewniali ze nie musi w 100% sie powtorzyc ale moze...

Gość ktosssss
Bez szyjki mozna zajsc w ciaze bo podwiazuja... Zeby plod nie wylecial

Gość ktosssss
Bez szyjki mozna zajsc w ciaze bo podwiazuja... Zeby plod nie wylecial

Gość możetakmożenie
a skąd wiesz, ze to jajowód cię boli, tego praktycznie tak na oko ;), nie da się stwierdzić. rozumiem że po cp nie usunęli ci jajowodu?