Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMagdaL

Problem

Polecane posty

Gość xMagdaL

Cześć ;) Mam 21 lat ... Jakiś czas temu poznałam wspaniałego mężczyznę. Jest wyjątkowy, czuły, kochany. Kiedy doszło między nami do czegoś więcej, na początku było wspaniale. Bardzo mnie podniecał. Na początku masaż pleców, potem mnie rozebrał, patrzył na mnie z pożądaniem, czułam, że ja również go podniecam, całował i pieścił moje piersi, nogi, brzuch, szyję. Też najintymniejsze miejsce u kobiety, choć już nie tak długo. Było mi naprawdę dobrze, czułam się jak w niebie. Po raz pierwszy byłam tak otwarta przed mężczyzną, w sensie, że patrzył na całe moje ciało, a ja no to pozwałam (wcześniej tak nie miałam, zawsze z moim ex byłam w staniku, wstydziłam się, z obecnym jest inaczej). Podczas gry wstępnej prawił mi nieziemskie komplementy. Natomiast jak już doszło do stosunku nie czułam przyjemności. Ale nie tylko z nim, bo ze wcześniejszymi partnerami też tak miałam. Nie wiem dlaczego i co jest tego przyczyną. Gdy mnie dotykał, chciałam, by nie przestawał, gdy już we mnie wszedł, chciałam, by jak najszybciej skończył. To już nie dawało mi takiej radości i przyjemności. Pomóżcie ...

Gość gość
Tak robią zawodowcy,a Ty głupia myślisz,że się w Tobie zabujał.Zaliczanie kolejnych jest takich celem.Zostałaś zaliczona.

Gość xMagdaL
Gdyby tak było, jak piszesz, nie spotkalibyśmy się od 3 miesięcy. To nie był jeden raz .. ;]

Gość gość
Ja bym Cię rżnął zawsze i ile się da.Miesiącami,ale o uczuciach moich bym tylko mówił,a nie czuł.To można dzieciaku udawać :) Powodzenia !

Gość gość
Musisz się odstresować całkowicie, bo pewnie coś Cię blokuje... może myślisz w trakcie o głupotach? O kompleksach, niedoskonałościach, itp. Na razie możecie poprzestać na pieszczotach, nie ma sensu zmuszać się do stosunku... jeśli facet myśli poważnie o Tobie, to to zrozumie i zaakceptuje :)

Gość gość
ty nie musisz czuć przyjemności z roochania ... Grunt że twojemu facetowi jest dobrze ;)