Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO mam jedynaków

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z mam ma jedno dziecko z wygody ? macie wyrzuty sumienia ze dziecko jest jedynakiem ?

Gość Chaquel Dema
ja mam czworo wygodnie i modnie to jest nie to samo co zgodnie i pogodnie 🖐️

a co Cie to obchodzi autorko , zamij sie soba i swoimi dziecmi i jak chcesz to sie rozmnazaj.

Gość gość
ja mam narazie 1. powod0- brak kasy i mieszkanie za male. z 2 strony z wygody bo jestem uziemiona w domu do 1,5 roku zycia dziecka. niewyobrazam sobie byc z dzieckiem non stop 24h na dobe.. zwariowalabym.

Gość gość
Z wygody, to nie miałabym żadnego. Nie mam wyrzutów, niby dlaczego. Ja mam brata, a zawsze czułam się jak jedynaczka. On nie zauważał mnie, a ja jego. U mojej kuzynki jeszcze lepiej, synowie nienawidzą się serdecznie odkąd zdobyli świadomość swojej odrębności.

Gość Mężatka1980rok
Ja mam 3 letnią córeczkę :) która zostanie jedynaczka .Zawsze chciałbym mieć tylko jedno dziecko. Maz tez nie chce mieć więcej dzieci.

Gość gość
Tak ,z wygody mam jedno

Gość gość
ja w tej chwili mam jedno, ale za rok moze 2 postaram się o drugie. nie wyobrażam sobie zostawić kiedyś syna samego na tym świecie, jak z mężem wyniesiemy sie na tamten świat. teraz jeszcze nie mam stabilności finansowej pozwalającej mi na drugie dziecko

Gość gość
ja mam jedno i szczerze powiem że nie mam w planach kolejnego... Kocham synka ale nie czuję jakiegos powołania do bycia matką;) czasem mam wyrzuty sumienia ale mijają a drugą sprawą jest fakt że mieszkamy kątem u teściów mąż tylko pracuje a ja siedzę z małym w domu bo nie mam z kim zostawić

Gość gość
dzieci i tak po śmierci rodziców kłócą się o majątek a jeśli się nie kłócą to i tak każde idzie swoją drogą bo zakłada rodzinę to zgubne przeświadczenie że gdy dzieci mają rodzeństwo to łatwiej im się żyje zazwyczaj rodzice decydują się na kolejne dziecko licząc na to że dzieci zajmą się sobą a oni będą mieć wreszcie święty spokój, o ironio !