Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawroty głowy mdłooscii

Polecane posty

Gość gość

pomoocy !! :// w sylwestra miałam dni płodnei próbowałam z chłopakiem 1 raz sie kochac.. na rece miałamjego płyn preakulacyjny i on miał 2 gumki nie wszedł we mnie bo mnie bolało ale niechcąco dotknęłam swojeo miejsca intymnego ichyba swojego sluzu , boje siebo mi niedobrze ale zrobiłam 2testy i wyszły z 1 kreską ale zrobiłam je po tygodniu a test drugi był" do wykonania juz po 6 dniach od współzycia" a i tak był negatywny. ale ja nie współzyłam boniewszedł we mnie. pojechałam do lekarza i powiedział mi ze to wirus .. no okej, mija juz 2 dzien, brałam leki na przeziebienie i nadal mi niedobrze i kreci sie w głowie , po drugie boli mnie lewy jajnik i mam gęsty biały sluz , czy to ciąża ?? pomocy , proszę ;c !

Gość gość
Opanuj się i nie spamuj z tymi tematami. Trzymaj się jednego a nie śmieć wieloma.

Gość gość
Masakra. Jak można myśleć, że jest się w ciąży w takim wypadku. I przestańcie pieprzyć o tym płynie. Stosujemy z mężem tylko stosunek przerywany bez gum, tabletek itd od 10 lat i jakoś nie wpadliśmy, a jego s****a często bywała w okolicach mojego wejścia do pochwy. Po co natura każe wkładać i wystrzeliwać w takim razie plemniki skoro co druga na tym forum robi testy, bo dotknęła członka :(

Gość gość
nowoczesne kobiety nie ściągają majtek bez tabletek, prezerwatywy i 3 różnych kremów plemnikobójczych !!!

Gość gość
ile razy bedziesz pytać o to samo?