Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co o tym myslicie

Polecane posty

Gość gość

Z Ewką przyjaźniłam się od szkoły średniej(teraz mamy po 24 lata) nasze losy potoczyły się zupełnie inaczej ja wyszłam za mąż urodziłam dziecko przeprowadziłam się ona skończyła studia obecnie nie pracuje nie ma faceta.... od jakiegoś czasu nie dogadywałyśmy się było coraz więcej sprzeczek np miała pretensje że jej nie odwiedzam tylko ona przyjezdza...nie rozumiała że ciężko jest z małym dzieckiem busem z przesiadkami i z kasą też krucho bo tylko mąz pracuje Jeszcze przed ślubem gdy mieszkałyśmy niedaleko to ja do niej non stop jeździłam ona wcale... gdy dowiedziała się że wychodzę za mąż mówiła że oszalałam że powinnam iśc na studia bo inaczej skończe jak kura domowa lub będę pracować w jakimś sklepie za ladą...tym czasem ona nawet teraz po skończeniu studiów nie pracuje w swoim zawodzie tylko pracowała w SKLEPIE:] gdy poznała faceta chciała rzucić studia ale wyszło tak że to on ją rzucił i to dwa razy...teraz na dobre za każdym razem przyjęłam ją z otwartymi ramionami choć ona będąc w związku miała mnie gdzieś...ostatnio wróciła do tematu studiów że nie dogadujemy się bo mamy inne priorytety ambicje...trochę mnie to zraniło bo niby przez to że mam tylko mature jestem gorsza? powiedziałam jej że miałam ciężką sytuację i nie mogłam sobie na studia pozwolić jej miał kto pomóc finansowo a studia ma parę kroków od domu...powiedziała że przesadziłam tylko ja nie wiem w czym...od tej pory się nie odzywa... ze mną jest coś nie tak co o tym myślicie...?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować