Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok teściowa chce wnuczke i kazala usunąć mi ciaże

Polecane posty

Gość gość

jestem w drugiej ciąży, po raz drugi będzie syn, tesciowa ma samych braci i 4-ch synów, każdy syn ma już po dwojce dzieci i są to tez synowie. Jestem teraz w 14tc i na usg wyszedł chopak, bylam kilka dni temu z powodu plamień w szpitalu i tez inny lek potwierdzil ta pleć. mi to bez różnicy, będę go kochala bezwarunkowo, ale reakcja teściowej była dla mnie straszna. Gdy jej powiedzieliśmy ze spodziewam się dziecka i prawdopodobne będzie synek wściekla się, powiedziała abym usunela to dziecko i spróbowala jeszcze raz, abym znalazła normalnego ginekologa, który mi powie kiedy mam współzyc by spłodzić dziewczynke. Jak urodzi się chłopak to nic od niej nie dostatniemy. Liczyla tylko na nas, bo reszta już nie zamierza mieć więcej dzieci... Teraz mam ją w d***e, nic od niej nie chce, chce być tylko szczęsliwa z mężem i synkami, nie zależy mi na płuci ale na zdrowiu, prawidłowym rozwoju, szczęściu. Boli mnie, ze ktoś z bliskiej rodziny namawia do usunięcia ze wzgl na płec. Mąż niby jest mamisynkiem, ale nie stoi ani po mojej stronie ani po jej. Udaje ze nie ma tematu. Mi mówi,ze jest b. szczęśliwy i cieszy się na drugiecho siusiaczka w domu.

Gość gość
niech sobie mozg usunie ta tesciowa.

Gość gość
fajne prowo

Gość gość
Marne prowo autorko, oj przewidywalna coraz bardziej sie robisz...

Gość gość
jakie prowo? w życiu bym z własnych dzieci nie zrobiła prowo! tesciowa chce wnuczki bo cale zycie była w męskim gronie, sami chłopcy, źle wspomina wychowanie synów, wiecznie prala sprzątała i nigdy nie miała z kim iśc do sklepu, na zakupy, z kim plotkować, teraz ma żal i odbija się na nas

Gość gość
płuci :D:O...analfabetka :O

Gość gość
Tak tak autorko, juz nawet po odpowiedziach cie poznaje.

Gość gość
to,ze ktoś robi głupie prowokacje na kafe, nie znaczy ze mnie tez można wrzucić razem z nimi do jednego wora!

Gość gość
nic mnie nie zdziwi ze strony tesciowych, sama przezylam pieklo z moja, odizoluj sie od tej chorej osoby!!!

Gość gość
to spytaj teściowej dlaczego sama nie zrobiła tego co Ci radzi, chociaż uważam że to prowokacja

Gość gość
powiedz tesciowej, ze to jej syn jest temu winny, ze jest znowu syn a nie wnuczka... niech do niego siw wp*****la.... Ja myslalam, ze czasy sredniowiecza, gdzie obwinia sie za plec dziecka, kobiete juz minely...

Gość gość
teściowa sama powiedziała, ze jakby wiedziała ze trzeci i czwarty dzieciak okaze się chłopcem to by usunęła, ale wtedy nie było takiego sprzętu jak dziś i nic nie mogła zrobić generalnie już sam jej tekst wyprowadził mnie z równowagi, nie było to powiedziane zartem, ciągle jak wisi z mężem na telefonie to mówi, ze przydala by jej się wnuczka, męczy go :( ja mam jej serdecznie dość, urwałabym kontakt dla zasady, ale mój mąż to maminsynek

Gość gość
wymyśl coś innego, teściowe mnie już nudzą 💤

Gość gość
teściowe to nas zwróg, ś****w/y

Gość gość
ja jestem teściową, ale po tym co powiedziała twoja to chyba bym si e w zyciu nie odezwała.

Gość gość
Skoro nie zależy ci na PŁUCI to dlaczego zakładasz temat o pomyłkach co do płci na usg?Bo masz nadzieję,że będzie jednak dziewczynka?

Gość gość
Kiepska prowokacja, nic nie przebije mojej teściowej, która gdy miałam poronienie cieszyła sie bo miała nadzieje ze maź sie ze mną rozwiedzie Nic tej kobiety nie przebije

Gość gość
współczuję... Twoja teściowa to zimna sucz... jak tak chce dziewczynkę to niech sobie adoptuje, albo kupi suczkę lub kotkę... a najlepiej niech znajdzie koleżankę. Mój mąż po takim tekście od swojej mamy chyba by się do niej nigdy nie odezwał :/ dzięki Bogu mam fajną teściową...

Gość ladyona
trzeba było sie jej zapytać, czy ja nie poj****o i wyjść! Co za s**a!

Gość gość
no i ma rację .

Gość gość
Twój mąż to c**a . Ja mam fajną teściową , ale Jak by to powiedziała do nas jego matka albo moja matka bez różnicy która to byśmy zerwali kontakt. Na szczęście u mnie w rodzinie jak jest dziecko w drodze to wszyscy chuchają i tylko mówią aby dzidziuś był zdrowy reszta zawsze jest bez różnicy .