Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic starszemu psu

Polecane posty

Gość gość

idę niedługo do znajomej która ma psa którego bardzo lubię i chciałabym tej suczce (kundelek średniej wielkości, 13 lat) coś kupić, drobiazg niedrogi, ale nie wiem co, ponieważ: Wiem, że miała problemy z nerkami Wiem że nie ma już za wiele energii. Nie chciałabym więc kupić smakołyka który jej zaszkodzi lub zabawki, którą nie będzie miała siły się bawić. Co polecacie?

Gość gość
koniak

Gość gość
pavulon🖐️

Gość gość
ej! a tak serio?

Gość gość
sztuczną szczekę

Gość gość
beznadziejne jest to forum

Gość gość
Wiagre

Gość gość
kwiaty i jakaś bombonierka i myślę że będzie ok

Gość gość
bilet do filharmonii

Gość gość
Psu ? W sumie dziwne :) nie dziw się reakcja autorko, ale skoro już coś chcesz kupić to hmm możesz jej kupić miśka pluszowego, pies lubi mieć swoją rzecz heh

Gość gość
oj bo to jest tak że kiedy ostatnio się widziałam z tą znajomą to byłyśmy na wyjeździe i była nieprzyjemna sytuacja z tym psem, więc przeszła stres (suczka i właścicielka), ja też mimowolnie wciągnięta w sytuację, i chciałabym po prostu dać psinie jakiś smakołyk, ale nie wiem co jest bezpieczne dla psa z chorymi nerkami/słabymi zębami, albo jaka zabawka.

Gość gość
i dziwię się reakcją, bo co to takiego? gdyby to był pies bez żadnych schorzeń to bym mu kupiła jakieś te paski smakołyki Pedigree za 5zł i tyle. Ale pytam co by było bardziej polecane dla starego schorowanego psa co w tym dziwnego?

Gość sooowa
kurde, wyprzytulaj ją ile wlezie, pies zapamięta do następnego razu.

Gość gość
karnet na masaż

Gość gość
Dziwne jest to, że chce coś kupić psu znajomej..kto kupuje jakieś rzeczy psom swoich znajomych ? Nigdy się z czym takim osobiście nie spotkałam. Jak chce kupić smakołyk to może karma, taka z puszki, mokra żeby łatwo było pogryźć, a zabawki są przeróżne w sklepach zoologicznych, na pewno coś znajdziesz

Gość gość
Jak beznadziejne, popłakałem się ze śmiechu :D

Gość gość
no i co was tak dziwi? lubi psa znajomej to chce mu coś kupić i tyle a wy od razu komentarze.....widzieliście psy tylko biedne na łańcuchach to o czym tu gadać :O *** ja proponuję iść do weterynarza i zapytać o jakiś smakołyk dla psów starszych z chorymi nerkami :) Może coś będzie. Powodzenia

Gość gość
Stringi w wiewiórki

Gość gość
albo druga opcja.....znasz taką "zabawkę" jak kong? w zasadzie to nie jest zabawka do końca....w każdym razie, robią je dla różnych grup wiekowych i dla starszych psów również. Guma jest wtedy bardziej miękka i starszy piesek nie ma problemu z wydobyciem z tego konga jedzenia. Sprawdź w googlach. Moja sucza ma wprawdzie dopiero rok i konga ma dla szczeniąt....ale uwielbia go :)

Gość gość
no i co was tak dziwi? lubi psa znajomej to chce mu coś kupić i tyle a wy od razu komentarze.....widzieliście psy tylko biedne na łańcuchach to o czym tu gadać pechowiec.gif *** ja proponuję iść do weterynarza i zapytać o jakiś smakołyk dla psów starszych z chorymi nerkami usmiech.gif Może coś będzie. Powodzenia Dzięki :) Nareszcie kilka sensownych odpowiedzi. jak sama miałam psa to znajomi którzy go dobrze znali i lubili mu często coś przynosili, bawili się z nim. Naprawdę nie rozumiem co to za bulwers ;D

Gość gość
o właśnie, myślałam o tym ale nie wiedziałam że jest wersja dla starszych psów! dzięki!!! :D

Gość gość
ja też nie rozumiem, ale po prostu na tego typu forach lepiej jest chyba nie pytać. Bo sama widzisz :)

Gość gość
o właśnie, myślałam o tym ale nie wiedziałam że jest wersja dla starszych psów! dzięki!!! smiech.gif *** oczywiscie, że jest! poszukaj na karusek.p