Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega chłopaka namawiał go na studniówkę chyba straciłam chłopaka

Polecane posty

Gość gość

podobno to było tak, że tamten powiedział "idę na studniówkę z SIOSTRĄ mojej dziewczyny" a mój powiedział niby w żarcie " o fajnie ja też chcę " a tamten go wkręcił i powiedział,że pójdzie z jakąś obcą dziewczyną, mój się niby wypiera, mówi,że nigdzie nie pójdzie,że jest za stary itp. ale ja mu nie wierzę, zresztą wszystko zależy od dziewczyny, jak tamten pokazę mu fotkę a na pewno jest ładniejsza ode mnie to mój chłopak mnie oleje i pójdzie z tamtą, eh jedyne co mnie w tym rozbraja to ten "kolega" , jeśli mój związek się rozpadnie to będę życzyła mu źle, jemu i jego dziewczynie :/ (mojemu exowi oczywiscie też) Tak powiedzcie,że jestem wiedźmą :(

Gość gość
Nie jesteś wiedźmą, ja cię rozumiem, też by mi na twoim miejscu było przykro, ale co to za chłopak co pójdzie z obcą dziewczyną? Może to brutalne, ale jeśli ma takich znajomych to pewnie sam jest mało wartościowym człowiekiem, skoro namawiają go na skok w bok i lepiej aby to wyszło w porę. Trzymaj się i nie płacz za facetem :) 🌼

Gość gość
dzięki...zobaczymy jak to będzie, wczoraj mnie zapewniał,że nie pójdzie, że jest za stary na takie coś, zobaczymy, ale i tak jest mi źle z tą myślą

Gość gość
Normalny chłopak nie pójdzie z żadną dziewczyną na studniówkę czy weselą, gdy jest w związku, mówię to z perspektywy chłopaka :) Mam 27 lat i dostawałem propozycje od koleżanek młodszej siostry, naprawdę ładne dziewuchy, ale jestem w związku 3 lata i takie atrakcje nie wchodzą w grę. Nie martw się na zapas, może nie pójdzie? :)

Gość gość
17:41 Jestes glupi ze nie skorzystales z okazji :D

Gość gość
Może i głupi, ale co by mi przyszło z tańczenia całą noc z małolatką? Też pewnie straciłbym dziewczynę.

Gość gość
1. Zabawilbys sie 2. Moglbys wyrwac malolatke na seks 3. Byc moze wymienilbys swoja dziewczyne na mlodszy i lepszy model

Gość gość
gość z 17:44 a co to niby za okazja? takie młode są najbardziej naiwne i spragnione miłości bajerować takie to ,żadna frajda, ale ja zawsze wolałem starsze