Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Disneyland we Francji ktos byl i czy warto

Polecane posty

Gość gość

Chcemy zabukowac miejsce bo sa fajne oferty ale czy warto,bo pomimo znizkowych ofert kasy troche pojdzie.

Gość Dockland
ja bylam i wydaje mie sie, ze bilety sa za drogie. To taki park rozrywki. Wszedzie trzeba czekac okolo godziny w kolejce. Ceny wysokie. Makotka myszka miki o wysokosci 25 cm kosztowala 20 euro.

Gość gość
no wlasnie juz pare razy spotkalam sie z opinia ze wgorowane ceny maja i wcale nie jest tam tak bajkowo jakby miglo sie wydawac ale moj synek tak strasznie chce tam jechac mam dylemat

Gość gość
Dzieciom do 8 lat może się podobać. Pamiętacie że Disneyland celuje w klientów ze strefy euro dla których 20 euro to nie jest dużo :P Jak byłam w tym roku opiekunką na obozie w Paryżu i Hiszpanii to nie było dużych kolejek :) Tylko na filiżanki się trochę czekało

Fakt, że drożyzna na miejscu straszna, moja córka przywiozła taką niedużą maskotkę tego kowboja z Toy Story - kosztowala 45 euro :o:o Półlitrowa cola w budce - 13 euro. Trochę sporawo zważając na to, że uderzają tam całe rodziny.

byłam, polecam, całą rodzina super sie bawilismy:) ale rzeczywiscie kolejki sa bardzo duze, żeby isc na kolejke maz stał w kolejce ponad godzine, my wtym czasie obskoczylismy inne atrakcje pamiatki rzezcywsice sa bardzo drogie(tak obiektywnie), ale z chcecia bym sie tam jeszcze raz wybrala, ja stara dupa:D dodam,ze tam sa 2 parki, w 1 dzien ciezko te 2 obskoczyc, my bylismy 2 dni tam, a w sumie to na tydzień:)

Gość gość
Jak z dzieckiem to warto, jeśli to ma być wypad dorosłych to lepiej do Europa Park, jest więcej niedziecięcych atrakcji.

Gość gość
a my bylismy bez dzieci kilka lat temu i sami dobrze sie bawilismy:) mielisny wtedy 24 i 27 lat:D i duzo bylo takich par jak my:D bez dzieci

Gość gość
jasne,ze warto

Gość gość
No i zbukowalam termin na maj w sumie razem z przelotem wynienie nas 1,320 funtow no plus atrakcje na miejscu ciekawe ile na to pojdzie mam nadzieje ze nie bede zalowac dzieki za wypowiedzi.

Gość gość
tez bylam w maju, podczas gdy u nas bylo 7 stopni tam 23:D

Gość gość
b polecam, niezapomniane przezycie :)

Gość gość
ja sie wybieram pod koniec kwietnia:)