Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgftyuja

czy ja przesadzam z podejrzeniami

Polecane posty

Gość bgftyuja

pokłóciłam się z facetem dziś przez telefon, przed jego wyjściem do pracy. teraz mi wysłał na komórkę jakiś infantylny obrazek kwiatka z całusami. Zastanawiam się skąd on ma takie obrazki na telefonie. Wiem że na pewno ich nie ściągnął z komputera bo nawet nie miał na to czasu, poza tym nie robi takich rzeczy bo go znam. W telefonie też nie ma takich obrazków do wyboru bo mam taki sam model jak on i nie mam tego. Myślę że wysłala mu je jakaś dziewczyna a on wysłał potem to do mnie. Powtarzam, jestem pewna że ich nie ściągał z neta. Mam ochotę się go zapytać skąd w telefonie ma takie miłosne obrazki ale nie chce wyjśc na jakąś zazdrośnice.

Gość gość
Eeem od kolegi?

Gość gość
moze po prostu kupil taka tapete?

Gość bgftyuja
nie kupił takiej tapety, on w ogóle nie zajmuje się takimi rzeczami, nie lubi ściągać jakiś śmieci na telefon, dlatego tak mnie dziwi ten obrazek. Pasuje do jakies małolaty a nie do 30 letniego faceta.

Gość Moherowy Berecikk
moim zdaniem przesadzasz :D pewnie sciagnal raz na zgode a ty swoje :D

Gość gość
nie wyslalby nic, bylby foch, wyslal kwiatka - na pewno od kolezanki; jestes chorobliwie zazdrosna glupia su/cza, a to sa dopiero objawy :O

Gość gość
tak, przesadzasz. a nawet gdyby dostał kwiatka na tapetę do komórki od jakiejś dziewczyny to co? rzucisz go dlatego? plus uważasz, że pierwsze co zrobił to przesłał coś od drugiej dziewczyny swojej dziewczynie? albo ty jesteś supergłupia albo uważasz swojego chłopaka za debila.

Gość bgftyuja
uważam że dostał to od dziewczyny, nie twierdzę że dzisiaj ale kiedyś. i bezczelnie wysyła mi ten głupi obrazek na przeprosiny.

Gość gość
zamiast być zadowolona z przeprosin to grymasisz.Eeech kobiety

Gość bgftyuja
jakies infantylne głupie buziaki które wysłała mu i tak inna dziewczyna mają mnie przeprosić, no bez jaj.

Gość gość
tego nie możesz być pewna,może koledze w pracy panna przysłała,a on mu przesłał