Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAKACJE 2014 jakie plany macie mamy

Polecane posty

Gość gość

gdzie jest fajnie?, my chcemy gdzies ruszyc, bo od kiedy jestesmy malzenstwem nie bylismy na WAKACJACH, nie licze weekendowych wyjazdow:)

Gość gość
kurcze chyba nigdzie, termin porodu mam na kwiecien;/ mieszkamy za granica i jakos nie usmiecha mi sie zostanie tutaj na cale lato;( w Polsce ojciec mieszka w bloku , takze pieprze spedzac wakacje w betonie...ehh mam nadzeje ze pojedziemy gdzies chociaz we wrzesniu na 2 tyg. mysle o Portugalii i Chorwacji,

Gość gosc ale nie autorka
nigdzie bo nas nie stac

Gość gość
3ci raz Bułgaria, kupiłam dziś bilet samolotowy ze zniżką i pozostaje tylko czekać na czerwiec

Gość 1234567890mama
Teneryfa w tym roku:) maz chcial teraz w ferie zimowe, ale ja wole latem:)

Gość gość
dla mnie Kanary odpadaja, bylam na wszystkich wyspach, wietrznie jak cholera, czarny piach , oczywiscie znajda sie zatoczki z bialym:) to nie dla mnie:) ja mysle jeszcze nad Cyprem

Gość 1234567890mama
bylam na Cyprze i polecam, rejon AYIA NAPA, pięknie:)

Gość gość
nie mam narazie pomysłu bylismy juz tam gdzie chcielismy byc, a wiec Chorwacja, Włochy, Grecja, Cypr, Egipt, Tunezja, Majorka, Teneryfa i Lazarotte, Malta, Maroko macie jakies pomysly dla mnie, zeby było w rozsadnej cenie?

Gość gość
lipiec Chorwacja, sierpien Hiszpania

Gość gość
haha ta bieda z kafe nigdzie nie wyjezdza, no moze poza wyjatkami:D autorko w jakim przedziale cenowycm chcecie wyjechac, bo to istotna rzecz

Gość gość
do 20tys za 3 osoby, dziecko nie ma 3 lat:)

Gość gość
to masz duze pole do popisu, wejdź na strone jakiegos bp i popatrz sobie, gdzie za ile i co w cenie:)

Gość gość
My kupiliśmy wakacje z końcem 2013 na Krecie, teraz czekamy do sierpnia :D Swoja droga Fuerteventura ma czarny piach? gdzie? chyba w zasadzie tylko na jednej plaży! Ja byłam tam w sierpniu, było pięknie a plaże jak z bajki, owszem wiało ale nie az tak bardzo jak to ludzie mówią. Piekne plaże sa w Maroku,Portugalii ja w ogóle kocham oceany, choć tym razem będzie morze :( Portugalia jest cholernie droga, wiec może kiedyś... Ostatnio w BP robi się popularna Sardynia i Formentera, obie wyspy piękne!

Gość gość
no i jeszcze Minorka, coś pięknego na słodkie lenistwo.

Gość Milena25
Polecam Malte! Szczególnie tanio może być w kwietniu/maju/czerwcu, my tak lecieliśmy w zeszłym roku (trafiliśmy na obniżkę Ryanaira i za bilet dla 1 osoby z Wrocka zapłaciliśmy niespełna 200 zł, rezerwacje robiliśmy na stronie www.tanieloty-online.pl). Lecieliśmy na kilka dni, a za nocleg dla 2 osób (3 noce) zapłaciliśmy 60 euro :)

Gość gość
my w tym roku planujemy Turcję na tydzien, rodzina 2+2. no i jak co roku 2 tyg w lubuskim, las, jezioro.

Gość gość
Portugalia nie jest droga, chyba, że załatwia się przez biuro podróży:p ja załatwiam wszystko sama i naprawdę można kupę kasy zaoszczędzić;)

My w tym roku lecimy z mężem do Kanady (Toronto) do jego siostry. :) Przyznam, że ciężko jest znaleźć coś w dogodnej cenie, ale jeśli planuje się wyjazd z dużym wyprzedzeniem, zawsze można znaleźć coś atrakcyjnego. Jeździliśmy po biurach podróży w Łodzi, ale mąż poszperał w internecie i znalazł fajną stronkę, która nam podpasowała: http://www.bislcc.pl/filter/category,75,promocje-lotnicze , tylko tak jak mówię - trzeba zawsze myśleć z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, bo wtedy jest najtaniej.

Gość gość
Kreta z Podróży na czasie. Powiem szczerze że nie mogę się doczekać czerwca:). Leci ktoś w tym roku na Kretę?

Gość gość
Aya Napa za)ebista, Turcja, Egipt, Kreta również. Kozackie są Włochy - bajeczne plaże dla dzieci. Costa Brava też fajowa. W Tunezji, na Kanarach, nie byłem, ale mnie tam nie ciągnie. Mam chętke na Portugalię, Mongolię.

Gość congaaa
My w tym roku lecimy do Sardynii całą rodzinką :) lecimy z Rainbow Tours (oferta figlokluby) i w zasadzie za wakacje dla 3 osób wyszło nas około 6 tys za wszystko, z tym, że rezerwowaliśmy już w grudniu, bo były znaczne zniżki. Mam nadzieje na dobrą zabawę! :)

Gość gość
My też Sardynia! A dokładnie wysepka między Sardynia a Korsyką....Maddalena..tam jest pięknie.....

Gość gość
my mieszkamy w uk i na wakacje jedziemy do polski :P a to nowość :P

Gość congaaa
No mnie się zawsze marzyła podróż do Wloch - mam wiec nadzieje, że w tym roku to marzenie spełnię w najlepszy możliwy sposób, bo z najbliższymi ;)

Gość sambamama
My lecimy na Sycylie w polowie maja a latem chcemy zorganizowac taka 3 tygodniowa objazdowke po Europie . Zawsze marzylismy ale dzieciaki byly za male . Teraz jest dobry moment

Gość sambamama
Sardynia to piekna wyspa ( bylismy w zeszlym roku ) mieszkalismy w Alghiero ale pozyczylismy fiacika i jesdzilismy troche to tu to tam , wybrzeze Porto Cervo bardzo sliczne no i zawsze mozna skoczyc na Korsyke :)

Gość gość
my do Emiratów Arabskich Dubaj i Sarjah. Wrzesień bo latem za gorąco:-)

sama nie wiem, własnie zaczynam się zastanawiać może tym razem Grecja? to kraj w którym można i leniuchować i zwiedzać więc w sam raz dla mnie, nie lubię sie nudzić, no a do tego słoneczko musi być, przeglądam różne stronki z tanimi lotami i widzę, że można trafić na zachęcające ceny tutaj np. na stronie www.centerfly.pl no jeszcze mam czas więc nie ma sie co martwić, coś się znajdzie na pewno :)

Gość malaga12345
Tego roku mam zamiar wybrać się na wakacje do Turcj, z Itaką jak co roku, mamy już miejsce zaklepane. Generalnie to dobre biuro podróży, istnieją już na rynku 25 lat wiec nie ma strachu, że pójdzie coś nie tak i zostanę na lodzie.

Gość LuizaCz4
We wrześniu wybieramy się na tydzień do Turcji. Wycieczka kupiona w tzw first minute więc mamy gwarancję niskiej ceny. Planujemy też wyjazd na Podlasie, nad Biały Dunajec oraz do Warszawy. To ostatnie miejsce to najpewniej na weekend (wtedy muzea są za free). Zastanawiamy się jeszcze nad hotelem. Myślicie, że Atos (czyli ten tutaj: http://www.hotelatos.pl/) będzie ok?