Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WASI FACECI SA WYKSZTALCENI I MAJA DOBRE POSADY NAPISZCIE SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość

bo podobno t0 jest wazne u faceta zeby mial dobre stanowisko i byl wyksztalcony i zapewnial bezppieczenstwo finansowe kobiecie

Gość gość
MOJ JEST LEKARZEM WIEC SIE CIESZE ale wiem ze sa kobiety ktore wstydza sie ze ich faceci nie maja ani kasy ani wyksztalcenia dobrego

Gość gość
faceta to mozna zawsze wytrenowac bez problemu no tak aha no sa na to rozne sposobyze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
moj nie jest zaradny niestety i nie zna nawet jezyka zadnego masakra

Gość gość
następne kretynki, które postrzegają faceta jako dodatek do siebie, który je określa :o dżizas, skąd się takie tępe dzidy biorą...

Gość goscccc
Kompozytor Kierowca tira Kierowca tramwaju Kierowca autobusu Muzyk itd

Gość lakaja
mój ma wykształcenie pomaturalne tylko, prace ma stałą, niezbyt dobrą i mniej płatną i prestiżową od mojej, ale z drugiej strony wiem ze niejeden marzy o takiej pracy. ogólnie ok

Gość gość
tak ma wyzsze wyksztalcenie i pracuje w zawodzie na nienajgorszej pozycji. zarabia jakies 5-6 tysiecy, wiec jest niezle. ja jestem mlodsza, niedawno studia skonczylam i zarabiam dopiero jakies 3,5 tys

Gość gość
moj maz jest po podstawowce, jestem z niego duma, nie dlatego ze skonczyl tylko podstawowke oczywiscie:D , od 15 r.z musial pomagc w utrzymaniu rodziny, nigdy sie nie szlajal, zawsze ciezko pracowal, obecnie ma takie doswiadczenie w bardzo malo znanym zawodzie ze prace ma zawsze praktycznie z miejsca i to ludzie ubiega sie o niego, zarabia wystarczajaco duzo bysmy zyli wygodnie z 2 dzieci w domu na kredyt, mamy 1 auto osobowe i 1 vana, jezdzimy na wakacje minimum raz w roku zawsze na okolo 3 tyg. takze nie jest zle. Jestem z niego na prawde dumna, z tego co sam osiagnal, i nie rozumiem , jak ktos moze sie wstydzic wyksztalcenia meza??? chyba jakies zblazowane puste idiotki ..

Gość ad wokat diabła
wyksztalcenie to rzecz wzgledna, skzoly zadnej nie skonczyl , jednak jest jednym z najinteligentniejszych ludzi jakich znam, o komputerach, programowaniu, elektornice wiec wszytsko i wszytsko zrobi; czy posade ma dobra? jako tako, gdyby skonczyl studia to z ta wiedza i umiejetnosciami z palcem w nosie zarobilby z 5tke na czysto, ale tu sie liczy papierek szkoly nie umiejetnosci i awanse wiec zarabia 2100

Gość gość
ale jak piszecie ze dobre wyksztalcenie to chociaz napiszcie jakie i jaka prace

Gość gość
dzisiaj wykształconych głupków nie brakuje, a nawet ktoś inteligentny i z wykształceniem, które trudno zdobyć, ma problemy ze znalezieniem przyzwoicie płatnej pracy. Niedawno na forum pisała dziewczyna, która rzuciła chlopaka, bo jest on bezrobotny. Chlopak ten skończył studia matematyczne. Patrząc na ogólnopolskie wyniki matur z matematyki, raczej niewielki odsetek maturzystów mógłby ukończyć studia matematyczne, i trzeba przyznać, że sa to elitarne studia, ale co z tego? Trudno je skończyć, a jeszcze trudniej znaleźć po nich pracę.

Gość gość
ghehehe

Gość julia8

moj maz jest po logistyce. ciesze sie ze wybral ten kierunek bo to praca w ktorej moze sie realizowac. no ale wiadomo duzo zalezy tez od firmy bo nawet najlepszy pracownik w slabej firmie sie nie rozwinie. masz pracuje u maszońskiego i sobie chwali. zarobki powyzej przecietnej :))