Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracil zaufanie jak zyc w takim zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Teraz jest między nami bardzo dobrze, świetnie rozumiemy się, jest jedyną osobą, której mogę powiedzieć wszystko. To nie tylko miłość, ale i przyjaźń. Niestety te smsy siedzą w mnie, w mojej psychice i boję się, że jeszcze kiedyś mnie zawiedzie, może zdradzi. Nie pokazuję tego po sobie tzn. nie kontroluję jego telefonu, nie pytam gdzie z kim i dlaczego, ale ostatnio np. swój nowy telefon używał do internetu, gier, a stary nosił w kieszeni,od razu miałam myśli, że nowy leży na widoku, bo nic tam takiego nie ma, a na tym starym pewnie z kimś pisze i dlatego go pilnuje. Okazało się, że z nowego nie dochodzą smsy, więc używa starego, razem chodziliśmy z tym problemem do operatora, więc w to wierzę. Istna paranoja...

Gość gość
Ponad 2 lata temu znalazłam w naszym wspólnym telefonie (byliśmy za granicą i kupiliśmy 1 starter na nas dwoje) smsy, które pisał pod wpływem alkoholu do jakiejś dziewczyny było w nich np. że wysłał do niej maila i czy go widziała i odpisała, albo kiedy się spotkają bo on nie może się doczekać. Ona odpisywała dość normalnie, coś w stylu "jesteśmy tylko kolegami", z jej strony nie było flirtu. Do dzisiaj nie wiem co było w tym mailu, który jej wysłał, bo go wykasował, a ja byłam w takim stanie, że nie potrafiłam tego drążyć. Był mój płacz, jego płacz, tłumaczył się że nie wie dlaczego to zrobił, chciałam wracać do kraju, ale było mi wstyd przed rodziną, nie wiedziałbym co im powiedzieć. Teraz jest między nami bardzo dobrze, świetnie rozumiemy się, jest jedyną osobą, której mogę powiedzieć wszystko. To nie tylko miłość, ale i przyjaźń. Niestety te sms'y siedzą w mnie, w mojej psychice i boję się, że jeszcze kiedyś mnie zawiedzie, może zdradzi. Nie pokazuję tego po sobie tzn. nie kontroluję jego telefonu, nie pytam gdzie z kim i dlaczego, ale ostatnio np. swój nowy telefon używał do internetu, gier, a stary nosił w kieszeni,od razu miałam myśli, że nowy leży na widoku, bo nic tam takiego nie ma, a na tym starym pewnie z kimś pisze i dlatego go pilnuje. Okazało się, że z nowego nie dochodzą sms'y, więc używa starego, razem chodziliśmy z tym problemem do operatora, więc w to wierzę. Istna paranoja