Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdatry546

mój mąż chce nazwać syna Mesut

Polecane posty

Gość magdatry546

dziweczyny tragedia! moj maz jak sie dowiedzial ze bedziemy miec syna to stwierdzil że jego ulubiony pilkarz to Mesut Ozil (czy jakistam) i ze chce nazwac dziecko na jego czesc!!!! nawet koszulke sobie kupil z nazwiskiem tego goscia i lazi i wszystkim opowiada, ze jego syn bedzie mial na imie Mesut! debil poszedl nawetr do urzędu stany cywilnego sie spytać, czy się da (bo powiedziałam, ze napewno nie) i tam drugio debil fan realu mu powiedzial, że jakoś to ząłatwią! co robić? siódmy miesiac, a ja się martwie, jak temn oszolom pojdzie mi to dziecko zarejestrować... Mesut? ptrzeciez to dziecko nie bedzie mialo życia, nikt tego w rodzinie nie zapamieta, a poza tym jak mam zdrabniac, Mesucik??? jak to wogle brzmi! radzcie!

Gość gość
haha przepraszam ale poprawiłaś mi humor dziś :D jeny nie wiem co C***oradzić, nie wiem. Może idz osobiście do urzędu i pogadaj z tamtejszymi urzędnikami.

Gość gość
Zawsze można rozstrzygnąć taki konflikt sądownie. :)

Gość gość
cooooooooo twój mąż to debil xD

Gość gość
Mesucik to jeszcze lajtowo brzmi, ale i tak 4ever będzie Mesutkiem :D

Gość gość
zdrabniaj to Mesutek sukces gwarantowany xD

Gość magdatry546
do gość 1 ja wiem ze to śmieszne, ale mi nie do smiechu bo ten idiota to mowi powaznie i obawiam sie, co on moze nawyrabiac, a ja potem bede toi musiala latac odkrecać...

Gość Brittt
To imię brzmi arabsko. Będą myśleli, że masz dziecko z Arabem :D

Gość coooooo
Mesutek. skrzywdzi dizecko i tyle, ja bym się postawiła mu i powiedziała dobitnie co o ty mysle to nie tylko jego dziecko :/

Gość gość
Tłumacz mężowi że Ozzil to muslim a Ty smoluchów się brzydzisz .:)

Gość magdatry546
gość 2 no nie bede latac z nim po sadach, kocham go przeciez tylko teraz mu odwala, juz szuka po allegro spiochow z realu i mowi ze madritiste wychowa...... no powodzenia jak go dziecko po tym imieniu znienawidzi

Gość magdatry546
powiedzialam ze zadnych arabow tyle polskich pieknyuch imion a ten matol wymyslil Mesuta, ze takie orginalne niby i ze bedzie mial tego pilkarza za patrona i powtorzy jego kariere... no baran mowie wam, za kogo ja wyszlam

Gość ona_ona123
i dziwić sie że potem są Dżesiki Grzyb czy Kevin Baran jak się debile biora za robienie dzieci

Gość gość
przecież to nie jest tylko jego dziecko a Wasze wiec razem powinniście uzgodnic imie, moj maz chcial nazwac naszego syna Jerzy po jego dziadku to mu rozwodem zagrozilam, fatalne imie, szkoda dziecka, beda mieli z niego posmiewisko w szkole

Gość ja bym mu powiedziała
że alo nazywacie dziecko normalnie albo moz juz nie zobaczyć syna, proste i skuteczne

Gość magdatry546
ona_ona123 co ma jedno z drugim wspolnego??? ja jestem normalna, on mi sie tez wydawal tylko teraz nagle mu sie zachcialo zmieniac wybrane imie (a miał byc Ksawery), mam jeszcze dwa mkiesiace moze jakoś opanuje tego czlowieka i sie uspokoi z tym imieniem. no cristiano bym przezyla, ale takie cos? jeszzcze jak zobaczylam twarz tego pilkarza to mialam prawie zawal ajki brzydal i on chce zeby nasz syn byl jak on!

Gość moze jeszcze corke nazwijcie
szakira

Mam kolegę turka i ma na imię Mesut :) Zdrobnienie? Żadne mi nie wychodzi jakoś męsko :DMesi,Mes

Gość magdatry546
gość Jerzy to i tak normalniej niz Mesut... ja go nie chce szantazowac rozwiodem, kocham go, a to jest owoc naszej milosc**przeciez...

Gość lalalala12345
trzeba było wcześniej się dowiedzieć kto cie pcha w bebikodziure

Gość magdatry546
moze jeszcze... nie zgodzi sie bo ta szakira jest dziewczyna jakiegos tam z barcelony i ten matol zabrobil mi sluchac jej piosenek z tego powodu :( takze szakira mi nie grozzi, aleMesut tak...

Gość lubię Real Madryt
psychiczna myszellina - doinformuj się, bo Mesut Ozil już nie gra w Realu

Gość gość
To dajcie mu na imię Cristiano po Ronaldo .

Gość gość
oj też bardzo lubię tego piłkarza, jest boski. Dziecka bym tak nie nazwała, ale tylko dlatego, że to imię nie pasuje do polskich nazwisk.

Gość real ponad życie
teraz można nadawac imiona zagraniczne to nie wiem o co ci chodzi, to ładne tradycyjne imie

Gość magdatry546
lubię real tu to nie jest najwazniejsze gdzie on gra,a co moje dziecko bedzie przezywac jak je ten osiol tak zarejestruje!!!

Normalnie nie wchodzę w tematy o wychowywaniu dzieci, bo jeszcze ich nie posiadam, ale gdy zobaczyłam ten wątek w ''Świeżych tematach'' to aż się zalogowałam. Najbardziej jednak śmieszą mnie ludzie, którzy zaraz zaczynają pisać o Realu i Barcelonie. Poinformuję Was, ze nowym klubem Mesuta Ozila od 4 miesięcy jest Arsenal F.C.