Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdatry546

mój mąż chce nazwać syna Mesut

Polecane posty

Gość magdatry546
gość mi do niczego to imie nie pasuje, mamy na dodsatek nazwisko jak nazwa rzeczy, no przykladowo (ale to tylko przyklad) Mesut Kubek no rozumiecie ajk to brzmi?? niewspomne o samym tym imieniu....

Gość magdatry546
jestem fanka narparde najwazniejszze jest ze moje dziecko bedzie mieć spiochy z arsenalem no pomysl tu chodzi o IMIE nie o klub

Gość gość
Wytłumacz mężowi, że dziecko będzie wyśmiewane - a jak jest takim fanem, to niech sam sobie zmieni imię na Mesut :D

Gość gość
Czasami ludziom odwala, moi znajomi swojemu synowi dali na imię Origi, na cześć jakiegoś szamana czy innego bożka z jakiegoś egzotycznego kraju.Nazwisko typowo polskie, popularne, całość brzmi koszmarnie. Ale podróże kształcą... :D

A tak swoją drogą, to wcale się nie dziwię, że fan Realu powiedział twojemu mężowi, ze to załatwią, bo przecież niektórzy jeszcze nie mogą się pogodzić z tym, że Ozil już nie gra w Realu :D Tak mi się wydaje, że mąż bez Twojej zgody nie będzie mógł dać imienia dziecku.

Gość magdatry546
ja mu tlumacze przeciez juz chyba miesiac i nie doceira, bo jemu sie podoba, piekne z tradycjami i jego ojcu sie podoba tez bo tez lubi pilkarza, tesciowa zawsze przeciwko mnie to tez oczywiscie poipiera syneczka, tylko moja mama mnie rozumie, z tym ze ona znowu mi radzila Kazia, wiec to chyba jeszcze gorzej :/

Gość gość
Zawsze mozesz zdrobnic i mowic Sutek

Autorko, dogadajcie się, bo w usc będzie cyrk przy oświadczeniach i podpisywaniu papierów :D A tak serio - w razie niezgodności rodziców co do tej kwestii, urzędnik usc nadaje losowo wybrane imię, może Ci się poszczęści i nie wylosuje Zbigniewa :D (sorry za śmiech, ale rozbawiłaś mnie tym tematem do rozpuku :D)

Gość gość
powiedz mu, że Ty lubisz Paris Hilton i zgadzasz się na Mesuta, tylko jeżeli będzie Mesut Paryż :)

Gość magdatry546
mam nadzieje, ze ja musze sie zgodzic bo jak nie to zostane z Mesutem i wyrzutrami sumienia ze skazuje dziecko na taki los mowie mu juz nawet cristiano bym przezyla ale nie mesuta na litosc Boska wlasnie sie boje ze beda dzieci w szkole zdrabniac Sutek i sie smiac z mpjego syna...

ale autorka sama napisała o tym, że jej mąż nie lubi barcelony, jestem fanką realu madrytpechowiec.gif weszłaś tu tylko po to, żeby wygłosić taką bzdetę?lepiej faktycznie nie wchodź na ten dział ___ Naucz się czytać, napisałam tak o komentujących tutaj, nie o mężu autorki.

Gość magdatry546
znajacx moje szczescie i los to pewnie mi wylosuje jakiegos Wladyslawa albo co. ale moze wtedy moj maz ustapi i sie zgodzi na normalne imie, moge sie juz na tego Krystiana anwet zgodzic byle nie Mesut

Gość magdatry546
niebieski szalik mnie nie interesuje klub moglam sie pomylic, tu chodzi o samo imie i pomysl zeby w Polsce tak nazwac dziecko a niech nazywaja nie przeszkadza mi ale dlczego akutrayt mnie to spotyka?

Gość gość
jk wziełas debila za meza to teraz cierp.widziały gały co brały

Gość kaksjaja
ja wiem ze debil wy wiecie ale jak mam go przekonac???

Magda, nie pisałam tego złośliwie :) Macie jeszcze trochę czasu, dogadacie się. A jak nie... hmmm, nie puszczaj męża samego do USC, idźcie razem. Przecież jak się nie zgodzisz, to urzędnik nie ma prawa nadać takiego imienia Waszemu dziecku. W każdym razie życzę powodzenia :)

Gość Kikumovodo
Możesz sama wybrać imię, ale potem musisz dopilnować abyś przed mężem zdążyła podpisać to. Ja tak miałem. Ojciec chciał Arkadiusz, Babcia Mateusz, to mama wybrała inne i podpisała od razu.

Gość magdatry546
kaksjaja chyba ci sie cos pomylilo, zaloz sobie swoj watek tu jest moj i moje problemy!

Gość magdatry546
jezu mam nadzieje ze mam na to jakis wplyw bo jak nie to sie zalamie.

Gość Kikumovodo
Oczywiście, ze masz tylko musisz podpisać pierwsza bez męża bo Ci siary jeszcze narobi w urzędzie.

Gość gość
1/10

Gość Kikumovodo
Potem mąż po dłuższym czasie będzie Ci dziękować, ze nie zniszczyłas dziecku życia.