Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam bardzo dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość

lepiej zebyscie nie wiedzieli ilu, bardzo duzo. Teraz sie uspokoilam, po prostu doroslam i seks bez zobowiazan mnie nie bawi.

Gość gość
ja mam 23 lata w tym roku do kwietnia zeszlego roku tez mialam wielu facetow rok to trwalo ale poznalam rok temu w kwietniu mojego obecnego faceta i juz nigdy w zyciu z byle kim nie bede uprawiac seksu jak wczesniej teraz on sie tylko liczy

Gość gość
to niezłych musicie brać sobie frajerów za facetów :)

Gość gość
ja przed moim mialam 5, ale teraz tez nie wyobrazam sobie zeby z kims innym,

Gość gość
Dosyc dlugi czas bylam pania do towarzystwa to nawet bym sie nie doliczyla,a tych co pamietam to dalej z nimi sie kontakuje,ale to juz tajemnica moja

Gość gość
I tak kiedyś zdradzicie swoich facetów macie ku/restwo we krwi

Gość gość
A skad mozesz takie rzeczy wiedziec ?

Gość gość
Dla takich ludzi to nie ma końca i nie istotne jest z kim uprawiają seks o ile są emocje. Jak znajdzie się facet co na was podziała to pójdziecie z nim na całość albo to będzie kobieta.

Gość gość
Ale powiedz skad taka PEWNOSC ? Bo to raczej wyglada bardziej za zawisc troche.

Gość gość
A dlaczego sobie zalowac ? Faceci to moga , a my to nie ?

Gość gość
Ja tez kiedys mialam duzo , a teraz 11 lat tylko z jednym Trzeba dlugo szukac zeby znalezc tego odpowiedniego ..

Gość gość
To już sama sobie dopowiedziałaś że faceci mogą. Nie ważne czy facet czy dziewucha - jak się qrwqi jest dla mnie zerem.

Gość gość
gość A dlaczego sobie zalowac ? Faceci to moga , a my to nie ? x Po 1 kto powiedział, że faceci mogą? po 2 Kobiety chcą doświadczonych seksualnie mężczyzn więc to Wy wymuszacie takie zachowania u mężczyzn. po 3 Wy chcecie doświadczonych a my nie chcemy puszczalskich W waszych oczach puszczalski facet to doświadczony facet a w naszych taka kobieta to puszczalska

Gość gość
ja też spałam z 6 facetami. Mam 27 lat. Od 3 lat jestem w szczęśliwym związku .Niczego nie żałuję.

Gość wiedzma0700
Ktoś tu chyba nie zna znaczenia słowa "k***a"

Gość gość
gość Ja tez kiedys mialam duzo , a teraz 11 lat tylko z jednym Trzeba dlugo szukac zeby znalezc tego odpowiedniego .. x I odpowiedni facet ma szmatę za partnerkę:P Niezły frajer pewnie jakaś c***a albo ciepła klucha ewentualnie pantofel

Gość gość
A tobie nic do tego ! Kazdy decyduje za siebie ! To ze innych oceniasz ozn. ze sama jestes zerem.

Gość masturnankka
No dlaczego zaraz k****a? Jezeli młoda dziewczyna poszaleje trochę to już zaraz k*****a?? A jak facet zmienia dziewuchy jak rekawiczki to mówią ten to ma powodzenie. Dlaczego tak?

Gość gość
Ciekawe jakimi zerami są Ci ich faceci. Równie dobrze można dziwkę wziąć za żonę :) Też powie, że jest wyjątkowy

Gość naukowe podejście do dawania
ku.wa daje za kasę ale tego nie lubi, dzi.ka daje za darmo bo lubi obydwie dają bo chcą

Gość Matt5
Jestem już 2 lata po ślubie i miałem wiele dziewczyn. Zasadę miałem prostą. Jak dziewczyna dała mi po pierwszym spotkaniu to starałem się natychmiast skończyć znajomość i podawałem wymyślony numer telefonu, bo wychodzę z założenia, że jak laska dała mi po kilku tańcach to takich było wielu i za takie szmacisko nie warto się brać. Miałem też dziewczynę, która dość długo nie chciała rozmawiać o swoich byłych - wiedziałem o jednym, bo widziałem zdjęcia. Po jakichś 8 miesiącach powiedziała mi, że spała w swoim życiu z 11 gośćmi. Tego samego dnia wywaliłem ją z domu, bo ze szmatą nie miałem zamiaru wiązać się na całe życie. Moja żona spała z jednym facetem, ale była przede mną z nim 3 lata i jeśli mnie nie okłamała w co wierzę to jest wierna i szanuję ją za to. Dziewczyny w Polsce szmacą się strasznie. Pamiętam czas studiów. Wystarczyło pójść do klubu, kilka tańców, "odprowadzić" i same proponowały żeby wejść do nich, albo pójść po piwo do sklepu itd. Wiedzcie dziewczyny, że dla faceta(nawet jak wam tego nie powie) jesteście szmatą i zdzirą jeśli dajecie na prawo i lewo właczajac w to seks bez zobowiązań.

Gość gość
masturnankka No dlaczego zaraz k****a? Jezeli młoda dziewczyna poszaleje trochę to już zaraz k*****a?? A jak facet zmienia dziewuchy jak rekawiczki to mówią ten to ma powodzenie. Dlaczego tak? x Tylko ruc/hacze Ci w głowie? A może popatrzyłabyś na porządnych mężczyzn co? A no przecież takich nie chcecie chyba, że macie 30 i już ruc/hacze was nie chcą albo macie dziecko z burakiem jakimś

Gość gość
dodam jeszcze , że z moich koleżanek które wybrały sobie pierwszego chłopaka na męża, trzy mają już za sobą rozwód. Jest czas na szaleństwo i czas na stabilizacją do wszystkiego trzeba dojrzeć. ,, może patrzysz na k***ę, myślisz - to k***a a sam jesteś k***ą dla kogoś tam Z wielką chęcią stu rozbójnikom dałaby d**y niejedna z dam '' Pozdrawiam wszystkie cnotliwe kobiety .

Gość gość
Jak dziewczyna dala po pierwszym razie to szmata ? A ze ty wlazles na nia po pierwszym razie to ty nie szmata ?

Gość Matt5
Wiesz to raczej ona została "w*******a", a ja ją "w******łem" jeśli wiesz co mam na myśli. Lepiej ****** niż być *****nym.

Gość gość
Jak dziewczyna dala po pierwszym razie - to szmata ? A ty wlazles na nia odrazu i ty nie szmata ?

Gość gość
ja się śmieje z lasek które zakochują się i wyobrażają że po takim numerku facet będzie je adorował - płaczą kiedy tak się nie dzieje. Ale są laski które wiedzą czego chcą. Chcą seksu , ida , mają seks, znikają i żyją. I każdy ma do tego prawo, jeśli nikomu krzywdy nie robi ...Jeśli wchodzisz w relacje i kogoś wykorzystujesz to wtedy jest to bardzo złe. A że ktoś zrobi z siebie zwierzę raz na jakiś czas i dostanie orgazmu na życzenie to nie jest zbrodnia.

Gość masturnankka
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Każdy ocenia to po swojemu. Ja miałam sporo partnerów i się tego nie wstydzę. Po śłubie tylko mąż. A po rozwodzie?? No rózne bywa.

Gość IGLOOO
W życiu bym nie chciał być z kims takim jak ty. Miałaś wielu i się nie wstydzisz? Teraz też by z perwszym lepszym poszła się szmacić jakbyś miała pewnosć że mąż się nie dowie.

Gość gość
Znam takiego co z wszystkimi d******* na prawo i lewo sie zabawial a jak mial sie zenic to narzeczona musiala przedtem przed oltarzem przysiegac , ze jest cnotliwa . Takich dupkow to w cosmos wystrzelam !