Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam bardzo dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość
A ja bym takiego ochlapusa ( co kobiete wciagnie do luzka a potem szmata nazywa ) nawet opluc nie chciala !

Gość gość
bo pewnie sama taka jesteś hehe

Gość gość
Sama decyduje za siebie i nikt mi nie bedzie narzucal jak mam sie zachowywac hehe :)

Gość a ja jestem prawiczkiem
i bede przed zwiazaniem sie na powaznie badal przeszlosc dziewczyny. nie wyobrazam sobie byc z taka, ktora miala wielu.

Gość gość
A ja się pytam: co za kretyn uprawia seks ze szmatą?

Gość gość
No to decyduj. Skończysz marnie.

Gość do Matt5
,Moja żona spała z jednym facetem, ale była przede mną z nim 3 lata i jeśli mnie nie okłamała w co wierzę to jest wierna i szanuję ją za to.'' UWIERZYŁEŚ?? :)))

Gość gość
A ja znam takich co zakochali sie w prostytutkach .

Gość gość
Faceci nam zarzucają, ze liczy się dla nas tylko wygląd faceta i jego zarobki. A sami rozpatrują nas pod kątem ilośc***artnerów seksualnych..

Gość gość
gość A ja znam takich co zakochali sie w prostytutkach . x Prostytutka nie różni się wiele od takiej doświadczonej co tu piszą

Gość a ja jestem prawiczkiem
bo liczba partnerow seksualnych swiadczy o np. moralnosci

Gość gość
Najdziwniejsze jest to ze sam jest szmata a chce miec cnotliwa haha

Gość masturnankka
IGLOO, a ty z iloma dziewuchami siekochałeś?? A moze starałeś sie tylko one nie chciały i dlatego tak zawodzisz i pomstujesz od szmat na kobiety ?? Pewnie jesteś zwykłym dupkiem .

Gość gość
Kobiety same dzis decyduja o sobie i nie poleca na byle lacha.

Gość masturnankka
Mnie byłe łach buty może czyścić. To ja uwodzę facetów i to ja decyduję z kim mam ochotę się przespać . Takiego IGLOO to nawet nie zauważyłabym.

Gość gość
Tez tak mysle ze na takigo igloo zadna nie poleci i zlosc go zalewa .

Gość gość
tylko frajer bierze sobie nie dziewice

Gość gość
,, bede przed zwiazaniem sie na powaznie badal przeszlosc dziewczyny. nie wyobrazam sobie byc z taka, ktora miala wielu. '' Brawo schrolocku ! Tylko że jak sie zakochasz , to guzik cię to bedzie obchodziło . Liczba partnerów nie świadczy o moralności. O niczym nie świadczy.

Gość gość
no tak dziewica najlepsza , bo nie bedzie wiedziala , ze jestes zerem i ze ktos inny moze byc lepszy ?

Gość gość
No pewnie że liczba partnerów nie świadczy o moralności. Tylko świadczy o twoich upodobaniach kulinarnych.

Gość gość
,,no tak dziewica najlepsza , bo nie bedzie wiedziala , ze jestes zerem i ze ktos inny moze byc lepszy ?'' No właśnie ...otóż to . Może się nie dowiedzieć , ze seks może trwać dłuzej niż 5 minut , i ze można mieć orgazm np. Najlepiej , żeby była młoda , niedoświadczona i głupiutka. Usłyszałam kiedyś , ze taka dziewczyna jeszcze nie leci na kasę . I rozśmieszyło mnie to . Faceci którzy są niedorajdami , szukają głupiutkich, młodych dziewczyn , ponieważ starsze , doświadczone na ogół mają już za sobą związek z frajerem któy nie umie zapewnić kobiecie poczucia bezpieczeństwa.

Gość masturnankka
Widzę, że najgłośniej szczekają tu przeciw kobietom które miały kilku partnerów, DUPKI, NIEDORAJDY ŻYCIOWE, FRAJERZY i takie męskie mocherowe berety. Trzepią w kącie kapucyna marząc żeby udało się gdzieś k****a umoczyć. Soeram na mózgu, spermą sasyfione gacie. A morały?? Wielkie. A kysz dupki

Gość gość
,, No pewnie że liczba partnerów nie świadczy o moralności. Tylko świadczy o twoich upodobaniach kulinarnych '' moralność pani Dulskiej znasz taki dramat ? To że ktoś sypiał z kim popadnie wynika z różnych przyczyn. Nie zawsze tychsamych. Sa prostytutki które czytają pismo święte i więcej z niego rozumieją niż pedofil chodzący co tydzień do komunii.

Gość gość
Matt5 - "Kim ty q****a jestes pajacu?" - życzę ci szczerze, aby żona przyprawiła ci rogi i potem cie zostawila, zaraz po tym, jak przejczy na oczy i zobaczy jakim frajerem jestes. Nazywasz inne laski "szmatami", a sam sie "szmaciles" razem z nimi. Poza tym liczba partnerow swiadczaca o moralnosc? Litosci... Ja bylam w 2 kilkuletnich zwiazkach i tyluz mialam partnerow seksualnych, znam osoby, ktore maja "duzy przebieg", jak i dziewice / prawiczkow i moge powiedziec tyle: jesli ktos ocena kogokolwiek na podstawie liczby partnerow seksualnych, to ewidentnie ma jakis problem z ta sfera (facet chcacy dziewicy, szczegolnie nieprawik, musi byc beznadziejny w lozku i mega hipokryta) albo po prostu jest kretynem. I jeszcze zostawiam Was z pytaniem na koniec - kto dal Wam w ogole prawo do oceniania kogokolwiek? Niektorzy wypowiadajacy sie na tym temacie sa wyjatkowo beznadziejnymi pod wzgledem intelektualnym przypadkami.

Gość gość
Ja nie chodzę do kościoła i nie przeszkadza mi to mieć takiego a nie innego zdania w tej sprawie. Jakie to mogą być różne przyczyny? Przyczyna jest zawsze ta sama - ktoś nie umie trzymać na wodzy swoich instynktów. Nie oceniajmy takich osób tylko mówmy że są świetni i w ogóle godni naśladowania w każdym calu.

Gość kafeterianka na pół etatu
jedno pytanko jesli mamy 3 osoby i jest tak, ze: Pierwsza osoba jest aseksualna Druga osoba ma niskie libido (powiedzmy seks raz na 1-2 m-ce) Trzecia osoba ma wysokie libido (seks 1-2 na dzien) To wieksze prawdopodobienstwo, ze niewielu partnerow seksualnych (lub wcale) bedzie miala osoba pierwsza i druga. Czy w tym wypadku to oznacza, ze osoba trzecia, ktora naturalnie ma duzo wieksze potrzeby i musi duzo wiecej energii wkladac, zeby je tlumic od opcji nr 1 i 2 i kosztuja ja to wiecej wyrzeczen, jest osoba, ktora nie trzyma sie zasad moralnych?

Gość gość
,, Przyczyna jest zawsze ta sama '' Ty nie wiesz co piszesz. Przyczyn może być mnóstwo. Ludzie wchodzą w związki , rozchodzą się i co mają do końca życia juz z nikim nie sypiać ? Czasem ludzie którzy uprawiają seks gdzies w toalecie , to ludzie którzy mają problemy - np w dzieciństwie brak miłosci ze storny rodziców, zaburzone relacje z ojcem, niepoukładane małżeństwo. I nie możesz takich ludzi oceniać , pieprzą sie bo na siłe pragną miłości , akceptacji , oddają ciało bo chcą być kochani i nie znają inengo sposobu. Ale to bardzo drastyczny przykład. Najczęściej jest tak, ze ludzie sie rozchodzą i zaczynają nowy związek któy trwa jakiś czas . Przychodzi moment kiedy się dorasta do pewnych rzeczy i wiąże z kimś na stałe.

Gość gość
istnieje też grupa ludzi którzy nie wiedzą czego chcą szukają ideału i sta dosć częste zmiany partnerów ...ale i na nich przychodzi czas . każdy sie kiedyś zakochuje. Polecam wszystkim książke Milana Kundery nieznośna lekkość bytu.

Gość gość
Ludzie się schodzą, rozchodzą ale łóżko koniecznie muszą zaliczyć. I to jest właśnie okropne że przy byle jakiej relacji jest to nieodzowne. Niektórzy chcą wszystko usprawiedliwiać 'związkiem' (niezależnie co się pod tą nazwą kryje), mnie to nie przekonuje.

Gość masturnankka
kafeterianka,,, brawo ciekawa wypowuiedz.