Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazpoznania31

Pomoge najbiedniejszej osobie

Polecane posty

Gość gość
Miala sie tu ta obdarowana wypowiedziec i co?

Gość gość
biedna kasia, mail nie dziala

Gość gość
Prosić o paczke to wiedziała gdzie , a teraz znaleźć nie moze tego wątku :D No chyba,że znów ktoś pomoc zaproponuje , to sie szybko znajdzie i Kasia .

Gość gość
mama szmonka rzadzi na pomocnemamy.pl prosba o bebiko a ostatnio o pampersy orginalne na kafeterii samotna na pomocnych e mamach juz nie generalnie wałki

Gość gość
To może trzeba Pomocne życzliwie powiadomić :D

Gość gość
Z koleżankami pomagamy biednym ludziom i nie musimy szukać w internecie! Gdzie spojrzeć dominuje bieda, zwłaszcza gdzie są rodziny wielodzietne.Wez się!!!! Przestań błaznować!!!!!!

Gość gość
Kto ma przestać błaznować?

Gość gość
Mama Szymona normalnie przestepstwo popelnila ze o mleko i pieluchy poprosila. Malo to dzieci uczulonych na rozne pieluchy? Tylko pamietaj ze los przewrotny jest, kiedys Ty (oby nie) mozesz tam prosic. Zreszta dla siebie nic nie chciala tylko dla synka. Taka nam rzad polityke rodzinna stworzyl, na odczepnego rzuca pare groszy rodzinnego. Jakby co nie ktorzy przeczytali na pomocnych caly watek bebiko to by sie doczytali ze tam duzo wyjasnione jest. nawet napisala jedna mama ze z kafeterii ktos doniosl.

Gość gość
Mamo Szymonka , odwagi troche :D . Nie udawaj,ze to ktos inny napisal, odszukal watek na 50-tej stronie i wstawil sie za Toba :D . Nikt nie jest glupi az tak,zeby nie wiedziec,ze to Ty :D

Gość gość
Przylazla tu z poworotem bo na pomocnych juz sie na niej poznaly. Jak tylko otrzymala kilka paczek z ciuchami, z mlekiem, z pampersami, z zabawkami dla dziciakow to zaczela wysmiewac inna potrzebujaca. Szybko zwrocono jej tam uwage i utarto nosa. Jedna osoba juz sie wycofala z pomocy mamieszymonka. Wiec przylazla z powortem tutaj. Byle wyzebrac,byle nie do pracy :D

Gość gość
Ja nie jestem mama szymonka! ten temat wyskoczyl mi w google, jak szukalam czegos innego. Z ciekawosci weszlam. Nie wiecie kim jestem a najezdzacie na mnie.

Gość Minotaurka
Nie chrzań .

Gość gość
hahahahahaha opłacało sie odnalezc ten wątek.