Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad sie biora ludzie wchodza w zwiazki mimo ze kochaja kogos innego

Polecane posty

Gość gość

No skad;p? Oczywiscie te "kochanie" bylego to w wiekszosci iluzja. Ale jak mozna sie zwiazac z jednym a pozniej wzdychac do innego. To oszustwo i klamstwo.

Gość gość
bo sa burakami? skoro sie nie wie czego chce nie wchodzi sie w zaden zwiazek zeby nie dowiadywać się tego kosztem uczuć drugiej osoby.. to egoistyczne i durne na dodatek.

Gość gość
tak ja znam taki przypadek ma na imie Ania nie powiem skad ok jest z centeralnej POlski ma z 25 lat poznalem ja w necie :) pozniej powiedziala mi ze jeszcze w zyciu tak nikogo nie kochala jak mnie po jakims czasie oswiadczyla mi ze ma innego faceta zerwalem kontakt pozniej dowiedzialem sie ze ma meza i dziecko :) to takie bzdury nie warto zwracac na takich ludzi uwage Pozdrawiam Annie M.

Gość gość
a jeśli ktoś nie planuje tego, nie ogląda sie za innymi, az pewnego dnia spotyka kogoś na swej drodze, kto totalnie zmienia punkt widzenia na świat, miłłosc?wiadomo, nie robiąc tego zamierzenie, tak samo wyszło...

Gość gość
Też znam taką :) Dwa razy mi to zrobiła raz wybaczyłem bo byłem głupi :( Dwa dni od rozstania do innego mówiła że go kocha. Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co znaczy to słowo. Mi mówiła też szybko ale byłem zaślepiony i nie wiedziałem że byłem lekarstwem na inną jeszcze w chwili spotaknia ze mna nie zakończoną miłość.

Gość gość
nie wiem ale no przecie tak jest ze sa na to sposoby i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna no wiesz tez 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Ja nie rozumie jak można zośtawić jednego dla drugiego. Gdybym wiedział że dziewczyna tak zrobiła to niemal pewne że to samo zrobi ze mną :)

Gość gość
ale czemu tak od razu drastycznie??? zdrada to nie tylko sex!!! gorsza jest zdrada taka uczuciowa, to , że się stale o kimś myśli, a sex -też jest ważny, ale bez miłości nic nie znaczy...gorsza ta "inna "zdrada!

Gość gość
Każda zdrada jest bolesna. Czzłowek zdradzony przeżywa katorge. Zdrada uczuciowa jest może i gorsza to fakt bo ciężko jest pozbierać się z tym że mimo "miłości" jaka była ona myśli o innym i w innym sie zauracza :(

Gość gość
no właśnie...boli zdrada,tyle że czasem nie da sie zaplanowac, czy sie w kimś nie zakochamy, bo to taka dziwna sprawa , te nasze uczucia...

Gość gość
Ja zaplanować? Kochasz kogoś to nawet nie myślisz o innym w kontekście tego że fajny że może będzie lepszy. Kochasz kogoś robisz wszystko żeby było między wami dobrze coś jest nie tak w nim czy w niej siada się i się rozmawia po to żeby było idealnie. Gdy oglądamy się za innymi będąc w związku to nie mówmy że kochamy bo to miłością nie jest

Gość gość
ktoś mi kiedyś zadał pytanie? "kochasz go, ok, ale czy go lubisz?"-po latach to rozumiem-można kogoś kochać, martwić sie o niego-nią, szanować, myśleć, ale...czasem można go nie lubić...trudne to do wytłumacznia...

Gość gość
siadać i rozmawiac, żeby było idealnie, phi!! też mi coś...co z tych rozmów wynika?

Gość gość
Taaa, puknij się w czoło, aż tak zakochani nie są skoro są z innymi :D

Gość gość
Ja może pozwolę sobie napisać z troszkę INNEJ perspektywy. PRAWDA jest taka, że ludzkość BAAARDZO często MYLI pojęcie pożądania i pociągu sexualnego z miłością ergo GŁĘBOKĄ więzią psychiczną :P Żądza i pociąg są WSKAZÓWKĄ od Matki Natury że dana 2 ludzi POWINNA mieć dzieci ze sobą ponieważ ich geny są KOMPATYBILNE, dzieciaki napalonej na siebie parki będą zdrowe, silne i ŁADNE :P Taki jest mechanizm natury i nie ma sensu walić FOCHA na to. Niestety sexowny samiec RZADKO nadaje się na ojca i opiekuna :P Dlatego kobiety NIE MAJĄ INNEGO WYJŚCIA. Jeżeli chcą zapewnić dziecku OJCA i opiekuna to MUSZĄ wybrać totalnie ANTYSEXOWNEGO kartoflaka o dobrym serduszku, z którym można mieć WIĘŹ PSYCHICZNĄ i można go kochać ale... platonicznie :P To niczyja wina :P Gdyby sexowne samce wykazywały jakiekolwiek zainteresowanie swoim potomstwem to kobiety nie musiałby tak postępowac :P W efekcie połowa mężczyzn w ogóle nie miałaby dzieci a połowa miałaby ich po 200 :P.

Gość gość
Co z rozmów wynika? To że skoro coś nie pasuje to staramy się to zmieniać! Ile razy ja słyszałem że jestem idealny itp a po rozstaniu jednak okazało się że miałem wiele wad nieakceptowalnych :P Po co się szuka kogoś innego skoro się mówi kocham tego nie moge pojąć

Gość gość
Wezcie juz z tymi swoimi teoriami o seksownych samcach alfa, rzygam juz tym... Ludzie to nie tylko zwierzecosc...

Gość gość
no własnie-mądre słowa,ludzie to nie tylko zwierzęca natura...!!! mozna pragnąc z kimś być dla samego bycia, a seks wszystko by popsuł, wiadomo, każdy wcześniej czy później o tym pomyśli, wieć trzeba być czujnym i nie dac się naturze!!!

Gość gość
I jeszcze ta durna dichotomia. Podzial na samcow alfa i nieatrakcyjnych. Taaa. A gdzie sie miesci cala reszta? Znikla z globu? przeciez *****cz i kompletnie nieatrakcyjny facet to skrajnosci.

Gość gość
Alfa ZAWSZE jest sexowny a jego geny najlepszej jakości. Pojmijcie to :P FAKT że jest KRETYNEM BRUTALEM CHAMEM I BURAKIEM nie ma kompletnie NIC do rzeczy tutaj. Można być podłym roochaczem ale być "PUPILEM NATURY" i mieć za***biste geny godne nieśmiertelności. Poza tym PYTANKO do ludzi OBURZONYCH ZWIERZĘCOŚCIĄ - czy dalibyście szansę kobiecie o przeciętnym wyglądzie ale takich cechach charakteru które czynią z niej SUPER MATERIAŁ na matkę i żonę???? Zazwyczaj wielkimi wrogami ZWIERZĘCOŚCI są nieatrakcyjne samce które SAME WYMAGAJĄ URODY :P Nagle gdy role się odwracają to ZWIERZĘCOŚĆ jest spoko i OK :P Jasne :P Widzę że hipokryzja jest jak pieniądz - nie śmierdzi :P

Gość gość
Ja pisalam o zezwierzeceniu. I jestem wrogiem tego. :) Czlowiek to rowniez a nawet przede wszystkim duchowosc. Jak o tym sie zapomina to sie ma pieknie hedonistyczne (beznadziejnie puste, depresyjne) zycie. :)