Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spokojni panowie czy jesteście w związkach

Polecane posty

Gość gość

a jeśli tak to czy sami poderwaliście swoje kobiety? czy wam w tym pomogły?

Gość gość
jak to jest z wami?

bo nasz charakter jest ceniony dopiero wtedy gdy kobieta zrozumie co jest wazne dla niej w zyciu... a nie kazdy facet chce sie wiazac z 30 latka :classic_cool:

Gość gość
ja ma spokojnego pana uwiódł mnie totalnie,zupełnie jestesmy ponad dwa lata i nie chce niespokojnego ja jestem zupelnie inna, codziennie inny pomysl na zycie, raz sper humor, raz dol, szalec moge do bialego rana, caly czas cos robie biegam, gadam od rzeczy totalne przeciwienstwo a moj spokojny informatyk jest spokojny :) kocham go!!! i lubie spokojnych czarujących mężczyzn :) także spokojni powodzenia!

Gość gość
żeby docenic wasz charakter, to trzeba się z wami pospotykać jakiś czas, sami zapraszacie na randki? jak kobieta pyta o fajne miejsce w miescie na wyjście/imprezę, to domyślacie się, że chce wyjść z wami?

Gość Felixtus
dla dobra kobiety nie chcę się wiązać aby nie usłyszeć słów od kobiety, że była zaślepiona i na chwilę się zapomniała i pomyliła a teraz poznała faceta z jajami

oczywiscie ze domyslamy sie... nie robcie z nas debili przeciez spokojny tez moze zapraszam na spotkanie czy tam randki...tylko ze pewnie z jego strony nie bedzie to szalone spotkanie w tym rzecz

Gość gość
pewnie to zalezy od kobiety jest mnostwo kobiet, próbujcie przeciez nic nie tracicie nawet jak jedna laska da wam kosza to nastepna bedzie zachwycona ze jest normalny facet w jej stylu

Gość gosc7777777
A jaki to ma sens, skoro wy gardzicie spokojnymi. Dopiero jako samotne matki jestescie zainteresowane takowymi jako frajerami ktorych i tak macie w d***e, a dziecko zrobil kto inny.

Gość Felixtus
a gdy koszy się nazbierało tyle, że można otworzyć sklep z koszami wiklinowymi to co wtedy , czy założyć działalność gospodarczą i poprosić o unijny kredyt zaufania ?

Gość gość
ja też się zakochałam w spokojnym informatyku

Gość gość
ja jestem zakochana w spokojnym i wolnym, tylko on się nie domyśla, a ja nie chcę się ośmieszyć

Gość gość
ale chrzanicie, gdyby moj spokojny byl takim a nieee, a nie ee bo to sie nie oplaca, bo to bezsensu to nugdy bym z nim nie byla nie mylcie bycia spokojnym z lenistwem, r=marudzeniem ze wszystko jest beee i bezsensu i tego sie nie da a tamci do sami frajerzy... nie wiem gdzie wy lasek szukacie najlepsze moje koelzanki tzw najladniejsze ,,d**y,, wszystkie mamy spokojnych :D i dobrze nam tak! a nie jakis padalec k***a marudzi gada, hustawki nastrojow wystarczy ze ja mam psm, ze ja gadam ja p******** ze jestem cala uwarunkowana przez homony nie potrzbny by mi byl taki drugi wariat w domu

Gość gość
Ja jestem spokojny, zapewne dlatego każdy mój związek się rozpada,

Gość gosc7777777
Juz za sam fakt, ze spokojny to ma przyklejane latki przez kobiety w stylu -ze malo meski.

Gość Felixtus
w pewnym momencie życia przechodzi adrenalina i szaleństwo a jest popyt na święty spokój po 12 godzinach pracy w huku urządzeń i gadania ludzi , po wielu godzinach pracy facet pada nagle zasypiając i nawet na kolację nie popatrzy i słowa nie powie, więc po cholerę Tobie taki facet, skoro możesz mieć stu bezrobotnych i rozrywkowych, którzy śpią do południa i wszystko mają w duupie

Gość gość
jest szansa na nawiązanie się relacji między zwariowaną dziewczyną, ale nieśmiała w relacjach damsko-męskich a spokojnym facetem? sam poderwałby jakbym mu się podobała?

Gość gość
Wrecz przeciwnie, ten niespokojny jest malo meski chlopaki a moze wy jestescie bardzo oniesmieleni, moze wasza natura nie jest taka jak wam sie wydaje moze wlasnie jestescie niespokojni ale boicie sie otworzyc ? jak siebie nie lubie za bycie spokojnym to zrzucanie odpowiedzialnosci na kobiety za wasze niepowodzenie nie rozwiazauje sprawy albo sie lubicie albo nie bo to nie jest problem w byciu spokojnym.....

Gość gość
proszę o omówienie etapów poderwania nieśmiałego faceta,z góry dzięki, amen

Gość gosc7777777
I wlasnie dlatego, ze jestes uwarunkowana przez hormony jak kazda kobieta, to wybieracie Dtypow z wysokim poziomem testosteronu, jednoczesnie gardzac spokojnymi, bo wasz gadzi mozg odbiera tych spokojnych jako slabszych genetycznie.

Gość gość
gosc77777 juz napisalam jak wyzej, jestes sfrustrowany i nie lubisz siebie zaakceptuj to jaki jestes i do dziela a nie uzalaj sie na swoja natura nie wiem jak sie podrywa niesmiealego, mam spokojnego a to stanowczo dwie rozne sprawy musze isc spac !

Gość gosc7777777
To nie jest problem podejsc,poderwac kobiete, tylko w dalszym etapie moga pojawic sie niecheci ze strony kobiety, bo was ciagnie do bad boy'ow.

pozniej problemy typu chdz tu chodz tam... dlaczego nic nie mowisz..wymysl cos gdzie pojdziemy...nudze sie co porobimy...zrobiłabym cos szalonego...i c***a z tego :D

Gość gość
nie jest problemem poderwać kobiety- hm, czyli jak jakiejś nie podrywacie, to wam się taka niepodrywana nie podoba, i nie miałaby u was szans?

Gość gosc7777777
Tak i juz mam diagnoze, ze jestem frustrat i powinienem ble ble ble. Typowa reakcja kobiety na spokojnego. Hahaha

Gość Felixtus
jakiś czas temu w miejscowości Łomianki tuż za Warszawą była pewna firma i ponad 100 osób pracowało na produkcji a wykonywałem pewne prace na zlecenie i w tej firmie na dwie zmiany pracowały przy ogromnych prasach hydraulicznych dwie kobiety, praca bardzo monotonna ale przy monotonii kobiety dają sobie doskonale radę , faceci nie chcieli tam pracować i ta ogromna prasa , kilka ton stali co minutę robiła ogromne BUM , 60 cykli na minutę i można szału dostać a kobiety to wytrzymywały , po 10 godzinach pracy w tej hali maszynowej , gdy ur*******łem nowe urządzenia to się czułem tak, że przez kilka godzin miałem ochotę wszystkich pobić , na całe szczęście nie trafiłem na policjanta z drogówki ale w myślach biłem wszystkich, po powrocie do domu zwyczajnie padłem jak zabity , tak myślę, że żadna z Was nie chce za męża takiego wariata i furiata, który po wielu godzinach pracy w ogromnym hałasie rzuca się do bicia aby odreagować stres

powiedz to tej co siedzi po 8 h za biurkiem nudzac sie i marzac o niebieskich migdałach

Gość gość
gosc777 glupi jestes za przeproszeniem gadasz totalne byzdety ale jak uwazasz juz napisalam co sadze na ten temat zwlaszcza ze ja sama jestem ze spokojnym facetem od ponad dwoch lat takze więu co piszęu dobranoc