Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość łódź

majteczki

Polecane posty

Gość gość łódź

Która z Pań chodzi bez majteczek jak jest ciepło lub na spotkania (randki, kolacje, spotkania rodzinne) i co wam się przydarzyło?

Gość gość łódź
proszę o ciekawe historie, bardzo to lubię jak moja chodzi bez majteczek

Gość gość łódź
Tak naprawdę to mój penis ma 5cm - we wzwodzie. Już przywiązywałem do niego ciężarki,rozciągałem go expanderem,smarowałem gęsiwem i nic.Byłem też u wróżki Safiany.Ma 89 lat i olbrzymia wiedzę.Zg****iła mnie i dokonała pomiaru.5cm i 7 mm czyli ze powiększył sie.To mnie nie satysfakcjonuje,dlatego zainteresowałem sie ta pompką.

Gość gość łódź
proszę o ciekawe historie, bardzo to lubię jak moja chodzi bez majteczek

Gość gość łódź
ha ha ha -bardzo śmieszne :} z tym penisem. chyba jakiś p*****lnięty jesteś gościu, że nie dość że się podszywasz to jeszcze takie p******* rzeczy wypisujesz?? czy ojcu loda robiłeś jak byłeś mały że tylko małe penisy ci w głowie???????????

Gość gość
Moja przegrała zakład i dzięki temu mogłem ją ubrać do pracy tak jak tylko mi się podobało... Była dość krótka kiecka, pończoszki i totalny brak bielizny :P Nie chciała, protestowała ale... Zakład to zakład i poszła tak... :D W sumie to nic wielkiego się nie zdarzyło ale... Opowiadała że przez nieuwagę nie złączyła nóżek, gdy siedziała na krześle i jakiś klient wciąż zerkał między jej nóżki... :D Pewnie niczego nie dojrzał ale sama świadomość że mógł, że oglądał c**kę mojej ukochanej strasznie nas nakręca ;) Pomimo że to już jakiś czas temu było :)

Gość gość
U mnie się zaczęło jak zdjęła majteczki w lokalu i rozchylała nóżki pokazując c**ke głównie innym dziewczynom. Zdarzyło się 2 panów. Ja siedziałem plecami i nie widziałem min ale widziałem że moja jest mocno podnidcona. I tak się zaczęło zdejmowanie majteczek w miejscach publicznych

Gość gość
U mnie się zaczęło jak zdjęła majteczki w lokalu i rozchylała nóżki pokazując c**ke głównie innym dziewczynom. Zdarzyło się 2 panów. Ja siedziałem plecami i nie widziałem min ale widziałem że moja jest mocno podnidcona. I tak się zaczęło zdejmowanie majteczek w miejscach publicznych

Gość gość
Nigdy nie widziałem w mini bez ....

Gość jednatakapani
masz pecha :P