Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli mezczyzna flirtuje z kolezankami przed slubem to po slubie tez

Polecane posty

Gość gość

bedzie tak robil, czy to przed slubem to w ramach wyszalenia sie? Flirt typu "jestes seksowna" itd.

Gość gość
zalezy od mezczyzny 🖐️

Gość gość
Jezeli to robi przy Tobie jest to oznaka braku szacunku dla Ciebie. Po slubie bedzie to dalej robil ,chyba z takim nie wezmiesz slubu ???

Gość gość
Nie szanuje Ciebie. Po ślubie też nie będzie. Jesteś w stanie to zaakceptować? Jeśli tak, życzę szczęścia...

Gość gość
Nie tyle ze przy mnie, ale przeczytalam to i owo na facebooku... I teraz bije sie z myslami , czy to tylko taki flirt, w koncu sie nie spotykal , czy to moze oznaczac ze kiedys bedzie mial sklonnosci do czegos wiecej.

Gość gość
On już ma te skłonności. :-(

Gość ojjojjj
Coś tu na pewno jest nie halo.. skoro ma skłonności do robienia tego teraz nie widząc w tym nic złego , nie będzie tez tego widział po ślubie bo i przecież teraz tez jesteście stabilnym związkiem (skoro szykujecie się do małżeństwa)..

Gość gość
Coś jest poważnie nie tak, skoro pisze tak do innych dziewczyn, mój owszem mówi takie rzeczy, ale tylko do mnie :) mój facet nawet nie patrzy się za innymi nigdy się u niego z tym nie spotkałam, żeby w jaki kolwiek sposób był zainteresowany kimś innym, przeglądam czasami jego facebooka, czy telefon, ale nic takiego tak nie ma..

Gość gość
mąż mojej koleżanki też flirtuje z innymi i to jawnie- ale to takie żarty do mnie też podbijał, ale wiem że bardzo kocha swoją żonę bo nieraz to okazuję nie wiem po co to robi, chyba żeby się dowartościować?