Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskółka7

mój mąż chce mieć dziecko a ja nie

Polecane posty

Gość jaskółka7

Słuchajcie, mam 26 lat, jestem 2 lata po ślubie, kończę już edukację, mamy dom, prace, wszystko, że tak napiszę potrzebne by dziecko czuło się bezpieczne. Ale ja po pierwsze nie chcę mieć dziecka bo instynktu nie mam jak na razie w ogóle, po drugie wiem, że mogę stracić atrakcyjność. I nie chodzi mi tutaj o dodatkowe kilogramy bo to zredukuje ale o rozstępy i o narządy płciowe. Sama nie wiem, nikt mi prawdy nie chce powiedzieć, każdy mydli oczy, że wszystko wraca do normy ale to z biologicznego punktu niemożliwe. Jak wyglądają naprawdę narządy płciowe po porodzie, czy są takie jak przed, a jeśli nie, różnią się bardzo? Mój mąż sam nie wie na co się porywa. Zakochał się we mnie, nie oszukujmy ze względu na mój wygląd przede wszystkim. Sam wygania mnie do kosmetyczki, zakupy, chodzimy czasem razem na siłownię. Jest wielkim estetą i uwielbia piękne i zadbane kobiety. On myśli, że po porodzie będę miała na to wszystko czas i ochotę i do tego będę wyglądała jak Bogini. Boję się, że dziecko może spowodować drastyczną zmianę jego wyobrażeń...

Gość gość
moja zona kona a ja kupuje nowego smartfona bo mi powiedzieli ze ludzie to anieli 🖐️

Gość gość
26 za młoda jesteś ! za 2 - 3 lata pomyśl o dziecku

Gość gość
narzady po porodzie wracaja do takiego samego stanu nie masz o co sie maertwic . a powiem ci tak wiele kobiet po porodzie staja sie innymi osobami nawet piekniejszymi. Dziecko przynosi szczescie w rodzinie a twoj maz nie bedzie zwracal na to uwagi jesli zgrubniesz po porodzie zoabaczysz dasz mu na swiat nowe stwrorzenie ktore was tylko do siebie zblizy i on i ty bedziecie promieniec z radosci . A kiedy masz dziecko nie wyklucza to ze nie bedzie miala czas zeby sie upiekszac jasen ze bedzie miec sama mam dziecko siwerzo co po porodzie jestem 2 miesiace i uwielbiam to

Gość gość
To fajny macie związek, oparty głównie na wyglądzie. Czyli jak zachorujesz i zbrzydniesz, to Cię zostawi dla ładniejszej? To w sumie smutne...

estetą i lubi zadbane kobiety? to jest eufemizm od lubi ładne c**ki co się fajnie rżnąć i potem je zapładnia, ale muszą dbać o nienaganność dziurek?:)