Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość famfatalll

DLACZEGO obecni faceti sa tacy nijacy

Polecane posty

Gość famfatalll

10 lat temu gdy bylam malolata faceci byli jacys inni- bardziej mescy, odpowiedzialni. teraz jestem kobieta i widze, ze malo zostalo z tamtych prawdziwych mężczyzn- obecni sa jacys nijacy- chodzi zarowno o wyglad jak i zachowanie. lubie zadbanych ale wg mnie pomaranczowe rurki i farbowane wlosy to juz przesada. oczywiscie takich nie interesuje praca za mniej jak 4-5tys. woli pracowac dorywczo i zarabiac kilkaset zł niz do normalnej pracy na etat bo za bardzo sie przepracuje a za malo zarobi np okolo 2500. kiedys faceci łapali sie kazdej pracy aby zarobic chociaz czesc na wlasny samochod a obecny zamiast pomyslec o czyms swoim chetnie zlapie dziewczyne z samochodem . no masakra jakas.

Gość gość
taka mode dyktuja trendy w tv :D spedalone faceciki, ale ja nie ide z trendem

Gość rurkowiec niedorajda
pilot do telewizora, cholera! gdzie jest mój polot do telewizora!

Gość robert prawandowski
To chyba nie tylko mężczyźni się zmienili ale również kobiety. Role się trochę pozmieniały mężczyźni stali się mniej męscy a kobiety bardziej wulgarne. To jest typowy trend podchwytywany z zachodu. Ludzie mają inne priorytety interesują się błachymi rzeczami a nie istotnymi. Szczególnie telewizja internet ogłupia ludzi przez co łatwiej jest nimi manipulować

Gość famfatalll
albo uczą sie "sztuki uwodzenia" co tak na prawde nic im nie daje tylko sie osmieszają. raz mnie taki "wyuczony" zaczepial w galerii to po prostu wybuchlam smiechem. co za swiat.

Gość lord vaderrrrrr
masz dziewczyno racje, narobiło sie tych podrywaczy, chwala sie ile to lsek nie wyrwali, ale jak ich słucham to padam ze smiechu, skrzywione postrzeganie kobiety, gorzej traktuja je jak głupie zwierzeta, własnie przez takich idiotow ktorzy psuja kobiety, normalni faceci maja gorzej, bo taka kobieta po takim debilu ktory mysli ze wszystkie rozumy postradał, jest uprzedzona, czasem zahamowana seksualnie, swoja droga kobiety co ulegaja takim smiesznym manipulacjom== to wiele mowi o kobiecie....

Gość famfatalll
lord- no masz racje. nawet jesli część facetow jest normalna to i tak z gory czesto sa postrzegani jako ci słabi po wczesniejszych doświadczeniach z takimi pajacami jak pisalam wczesniej.

Gość gość
dlaczego? nie dziw sie, skoro wszedzie szpikuja nas antybiotykami i hormonami zenskimi! nie da sie przed tym uchronic, chyba ze sie mieszka w dziczy i zywi zabita dziczyzna! poza tym medialny nacisk na pedalstwo, na gender, na lesbijstwo raczej nie pomagaja w tm facetom, stad tyle ich takich c***owatych metroseksualnych pustych macho! czy nikogo to nie dziwi ze obecnie panuje zalew medialny w propagowaniu pedalstwa i umniejszaniu znaczenia fizycznej plci? bedzie coraz gorzej, wiec niedlugo beda sie dobywaly safari w dzikie kraje zeby lapac wolno zyjacych samcow z fujarami jak dragi zeby damulki mogly sobie podymac jak dawniej

Gość facet189cmk
no to ja jestem przeciwienstwem takiego "spedalonego" lalusia. Brzydze sie zwężanymi spodniami, rurkami. mam stała prace za 1800zł Tylko ze dzisiejsze dziewczyny szukaja faceta z wygladem Brada Pitta a zwyklym przecietniakiem sie nie zainteresuja, chociaz same nie maja nic do zaoferowania

Gość famfatalll
mi sie akurat pitt nie podoba;) facet w rurkach wyglada zalosnie. ciekawe czy do meskiej mody wejdą legginsy:D

Gość gość
lepiej żeby weszły do meskiej niz miałyby paradować w nich oblesne stare baby przyprawiając o wymioty

Gość facet189cmk
Dla mnie spodnie to przedmiot który ma szeroka nogawkę zakrywająca but :)

Gość facet189cmk
widok faceta w legginsach tym bardziej moglby przyprawic o wymioty :D

Gość famfatalll
tyle odnosnie stroju. a gdzie meskie zachowania typu- odwiezienie dziewczyny do domu po randce/spotkaniu zamiast "to narazie, zdzwonimy sie" albo zaplacenie rachunku w knajpie zamiast kazdy placi za siebie itp. czesto takie propozycje i tak nie sa przyjmowane przez dziewczyne ale i tak powinny od faceta wyplynac. nie mowie tu o placeniu rachunku w najdrozszej knajpie gdzie drink plus obiad wyjdzie 400zl bo do takich knajp malo kto chodzi ale zaplacenie za dwa kebaby nie powinno stanowic problemu w obawie, ze straci sie 20zl.

Gość gość
wlasnie dlatego ja zwiazalam sie z niemcem i takie problemy zarowno na poczatku znajomosci jak i teraz sa mi obce. nie jest on milionerem ale wrecz bulwersuje sie gdy ja chce zaplacic za restauracje- mowi zebym nie robila mu obciachu.