Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukokai

Jestem za kara smierci

Polecane posty

Gość Szukokai

Po ostatnim bestialskim mordzie w moim rodzinnym miescie Kwidzynie ( nie mieszkam juz od 17 lat ) nie moge sie otrzasnac. Nie moge tego pojac jak mozna tak brutalnie zabic dziecko jakim sk....n i zwyrodnialcem trzeba byc . Rowniez mam 8 letniego synka i szczerze plakac mi sie chce jak pomysle o tym biednym zamordowanym chlopczyku i o jego rowniez zamordowanym ojcu za 1000 zl na nowe buty. I co posiedzi taki kilka lat albo zrobia z niego wariata i git . Kara smierci tylko kara smierci. Ja juz stracilam wiare w ludzi i w ten swiat :((

Gość gość
Niejednego niewinnego usmiercono przez nieudolnos prokuratury i policji . Wez to pod uwage wydajac na kogos wyrok smierci!

Gość gość
Kiedyś byłam przeciwniczką kary śmierci, z chrześcijańskich pobudek. Uważałam, że społeczeństwo ma dać każdemu zbrodniarzowi szansę na nawrócenie i żal za popełnioną zbrodnię. Ale po ostatnich wydarzeniach, jestem coraz bardziej za karą śmierci. Bestie trzeba wyeliminować z życia społeczeństwa. Bestia jest bestią i nie posiada ludzkich odruchów. Wyroki śmierci nie są tak powszechnie orzekane, a jak już to na podstawie niepodważalnych dowodów, nie pozostawiających ani cienia wątpliwości co do winy, więc gadki o pomyłkach to pic na wodę. Zdarzają się w USA i to bardzo rzadko, szczególnie w ichnich filmach klasy D.

Gość szukokai
Dokladnie kara smierci za szczegolne okrucienstwo jak zabicie dziecka mlotkiem z premedytacja gdzie dowody sa nie do podwazenia .

Gość gość
też jestem za, w przypadkach bestialskich mordów, gdzie dowody wskazują jednoznacznie i niepodważalnie na sprawcę

Gość gość
Jak najbardziej za