Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniax

Czy to jest możliwe

Polecane posty

Gość gość
Do gościa z 15.58. Debilny komentarz. Właśnie taka jest istota przyjaźni -- ze lubimy z przyjaciółmi przebywać!!!! Miales kiedyś przyjaciół?

Gość xeniax
Dziękuję Wam za to zrozumienie. Może nie każdy jest co do tego dobrze nastawiony, no ale każdy ma prawo mieć jakieś swoje poglądy. Różni ludzie i różne zdania. Tak to właśnie jest najpiękniejsze, że odnajduje sie bratnią duszę, można spędzac z nią długie godziny i poznawać ją cały czas. Ksiądz dodaje mi wiary w siebie, jego przyjaźń i dobre słowo. To ważne dla człowieka po przejściach. I wzajemnie, też pomagam mu kiedy tylko mogę i wspieram. Można na siebie liczyć, to ta istota przyjaźni. I przekonana jestem, że z jego strony to czyste uczucie a nie jakies podchody, żeby mnie wykorzystać. To da się odczytać. To widać w oczach.

Gość gość
prędzej czy później ktoś się zakocha

Gość gość
Trzymam kciuki abyś poznała faceta podobnego z charakteru do tego Księdza. Najzwyczajniej jesteś kobietą która ceni sobie ciepło i szacunek dwojga ludzi. Szkoda że nie znam takiej kobiety w swoim otoczeniu.

Gość xeniax
Bardzo Ci dziękuję, w takim razie życzę i Tobie znalezienia takiej ciepłej, kochającej kobiety. Na pewno gdzieś taka jest, uwierz. Jest mnóstwo takich kobiet, ale na ogół są one nieśmiałe i nieufne z początku. Potrzeba troszke czasu. Przynajmniej ja jestem właśnie taka, ale to nie jest regułą.

Gość gość
No tu się z tobą zgadzam, takie kobiety jak napisałaś są najlepszymi kandydatkami czy materiałem na dobrą żonę czy partnerkę. Dzisiaj spotkać taką to jak wygrać 1 000 000 w totolotka ale z pewnością takie kobiety są. Często takie kobiety są po przejściach lub po nieudanych związkach.

Gość xeniax
Tak jest, im więcej człowiek przejdzie tym bardziej uczy się życia. I czasami ciężko potem się podnieść i trudniej zaufać na nowo komukolwiek. A jeśli już się zaufa, to wielki sukces, taka osoba potrafi oddać się tej swojej drugiej połówce w 100% jeśli tylko się przekona, że ta osoba jest naprawdę tego warta i nie wykorzysta tego.

Gość gość
Ale wierzyć trzeba że ktoś gdzie na nasz czeka, bo czym byłby ten świat bez odrobiny wiary i marzeń. A jakie masz lekarstwo metodę na złe dni czy na zmęczenie?? Ja lubię posłuchać sobie muzyki relaksacyjnej lub wyskoczyć na basen i saunę.

Gość xeniax
Ale oczywiście, ja z natury jestem taką marzycielką, nie wiem jak ty? A sposoby na gorsze dni? Muzyka zawsze. Muzyka, czasami tańczę po całym domu i śpiewam co tylko przyjdzie do głowy, to pomaga. I masaż, uwielbiam jak ktoś mnie masuje, takie ukojenie.

Gość gość
Oj tak masaż na chandrę czy złe dni i muzyka pomaga. Podobnie jak taniec. Taniec sprawia że lepiej się czujemy pozwala nam się wyluzować i zrzucić z siebie ten balast lub ciężar. Jeśli lubisz muzykę to polecam piosenkę Nie unikaj Exaited Bardzo fajna muza która wpada w ucha i poprawia samopoczucie. Drugą fajną piosenką tego samego zespołu jest Daj daj daj.

Gość gość
No ja też jestem z natury takim marzycielem i romantykiem. Trochę nawet piszę wiersze. Kiedyś pisałem je dla pewnej osoby. Dziś jedynie tak dla własnej potrzeby.

Gość xeniax
Nie wiem czy pisze to jedna osoba czy dwie różne? W każdym razie, jak będę miała dostęp do komputera to przesłucham na pewno, dziękuję. A co do drugiego gościa, przypominasz mi tym pewnego mojego znajomego, też taki poeta-romantyk-marzyciel. To wspaniałe cechy u mężczyzny. Przynajmniej ja właśnie takie cenię szczególnie. Lubię facetów z wyobraźnią i dobrym serduchem. Mało takich, przynajmniej w moim otoczeniu.

Gość gość
ja tu wyczuwam, ze ten ksiądz nie na darmo bajeruje tą twoją koleżankę...wiek ma taki że seks bierze górę na rozumem..i nie wierzę, że ma 30 lat i jest prawiczkiem ?!

Gość xeniax
Nie o koleżankę chodzi, a o mnie. Nie bajeruje ;) Przynajmniej ja jemu ufam. Młodzi jesteśmy, fakt, ale to nie oznacza że od razu mamy wylądować razem w łóżku.

Gość xeniax
O no i w tym tygodniu wpada do mnie z kolędą. Jeszcze nie było takiej okazji :) Zbaczając z tematu przyjaźni, wy przyjmujecie księdza po kolędzie?