Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak schudnę cokolwiek

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, 168cm i 57kg. Czy jeśli codziennie będę sobie ćwiczyć w domu po 45 min.- bieg w miejscu, przysiady, brzuszki, skakanka i wszystkie pokrewne ćwiczenia, to coś schudnę ? no i oczywiście przy rozsądnym jedzeniu) Czy lepiej od razu brać się za coś innego? Ćwiczę dopiero 5 dni .

Gość prawictwo pospolite128
bedac na diecie schudniesz najszybciej

Gość gość
Dziewczyno seks z mężem jest najlepszy! po co biegać,po co pływać.Wiesz ze sport daje mniej zycia? bo szybciej bije serce gdy się zmęczysz

Gość prawictwo pospolite128
Poza tym masz najwyzej 4 kg do zrzucenia .. To tyle co nic.

Gość gość
NIE CWICZ CODZIENNIE. Ja mam 162 waze 63kg cwicze od roku po pol godziny 3 razy w tygodniu. Cialo musi miec czas na odpoczynek i regeneracje inaczej szybko zrezygnujesz. Dodam ze zrzucam nadmiary po 2 ciazach i schodze z wagi 80kg bez zadnej diety tylko jem do 17.

Gość gość
a ile chcesz wazyc? 36kg? i potem mdlec na zajeciach

Gość gość
Hahahah :D Jest tylko taki mały szczegół- nie mam męża :) Ba, nawet aktualnie nie mam chłopaka. Dziękuję za rady. Chodziło mi właśnie o spojrzenie na to przez kogoś z boku. Trochę ciężko jest się przekopać przez tony informacji w internecie, gdzie każdy pisze coś innego. Także dzięki jeszcze raz !

Gość gość
Nie chcę ważyć 36 kg, na pewno :D Dobrze ktoś napisał- z 53, 52 będzie chyba ok.